Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burnu Yere Duşse Almaz Deyiminin Anlamı

Burnu Yere Duşse Almaz Deyiminin Anlamı
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Burnu Yere Duşse Almaz Ne Demek

Burnu Yere Duşse Almaz Deyimi Ne Anlama Geliyor

Bu deyim; Kendini fazla beğenmis ukala kucuk dağları ben yarattım edası takınan kişiler icin soylenir

Kızkardeşin de maşallah evlendikten sonra burnu yere duşse almaz oldu

Similar threads

Boşa Koysam Doluya Koysam Almaz Deyimi Boşa Koysam Doluya Koysam Almaz Deyiminin Sozluk Anlamı Bu deyim, icinden cıkılamayan guc bir durum karşısında kalındığında soylenir Tatile gitmek konusunda boşa koydum, doluya koydum almadı
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ağzı Burnu Yerinde, Ağzı Burnu Yerinde Anlamı, Ağzı Burnu Yerinde ne demek Ağzı Burnu Yerinde Deyiminin Anlamı : oldukca guzel, yakışıklı anlamındadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyimi Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Anlamı nedir Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek ne demek Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyiminin Anlamı cok kurumlu olmak, kendini cok beğenmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ayağı Uğurlu ne demek Ayağı Uğurlu sozluk anlamı Ayağı Uğurlu deyiminin acıklaması, anlamı Bu deyim geldiği yere uğur getirdiğine inanılan kimseler icin kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Ayağı Alışmak ne demek Ayağı Alışmak sozluk anlamı Ayağı Alışmak deyiminin acıklaması,anlamı Bu deyim Bir yere gidip gelme alışkanlığı edinmek anlamına gelmektedir
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt