Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burs ve Kredili Oğrenim İle İlgili Yararlı Linkler

Burs ve Kredili Oğrenim İle İlgili Yararlı Linkler
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Burs Başvurusu Nasıl Yapılır
Universite Burs Başvurusu
Oss Burs Başvurusu
Oğrenim Kredisi Nasıl Alınır?

Yurt, kredi ve burs başvurusunu bu adresten yapabilirsiniz

1secenekte oğrenim veya burs ve katkı istiyorum var: bu seceneği işaretlerseniz ya oğrenim yada burs alırsınız birde okula verdiğiniz harc parasını katkı kredisi sayesinde vermezsiniz, bu secenekler katkı kredisi de sitemiş oluyorsunuz Oğrenimle burs aynı anda cıkmaz
2Secenekte: Oğrenim kredisi veya burs istiyorum var bunu secerseniz katkı kredisi alamaz sadece ya oğrenim yada burs alırsınız
Oğrenim Kredisi:Bunu alırsanız okul bittikten 2 sene sonra geri odersinzi (beyaz eşyaya endexli)
Burs:Geri odemezsiniz ama derslerde başarısız olursanız kesilir (bir donemde 3 zayıf varsa kesilir)
Katkı:Harc parası odemezsiniz bunu alırsanız (Harc:Universite kaydında okula odenen para)
Oğrenim kredisi aylık : TL
Burs aylık: TL

bu linkte ya da bu linktenunuversiteye gore burs veren vakıfları oğrenebilirsiniz

Bu sene universiteye yeni başlıyacak arkadaşlar ve okuyanlar icin faydalı bilgilerin olduğu linkleri yayınlıyorum

TEV Anasayfa

Turkstudent AradıÄın öÄrenci ve mezunları bul, burs sonuçlarını ve burs verenleri bul

http:wwwuluslararasiegitimcom

Icep burs vakfı work and travel aupair ve dil okulları

Oğrenim kredisi bilgileri

Buradan

Katkı kredisi Bilgileri

Buradan

Burslarla ilgili detaylı bilgi icin Buradan

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt