Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burs Veren Vakıflar

Burs Veren Vakıflar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Burs veren vakıflar
Burs veren vakıflar Hangileridir?
Burs veren vakıflar ve İsimleri
Öğrencilere Burs Veren Vakıflar
Burs veren vakıflara Nerden Baçvurabilirim

ÖGRENCILERE BURS VEREN VAKIFLAR

Üniversite yillarinda burs olmak fiziksel durumu iyi olmayan ögrenciler için üniversiteyi galip gelmek dek önemli Burs Basvuru sartlarini ve burs miktarlarini vakiflar kendileri belirliyor Genel Olarak eylül ve ekim aylarinda yapilan basvurular her yil baştan tespit ediliyor Burslarin bazilari karsilikli, bazilari ise karsiliksiz oluyor
‘ ’ PEKI, BEN NEREDEN BASVURABILIRIM ’ ’ diyorsaniz… Sizin için hazirladigimiz burs veren kurum ve kuruluslar listesine bir göz atin… Iste size can semidi olacak bursu alabilecegimiz kuruluslar:

1 TÜRKIYE BILISIM VAKFI: TBV, fiziki durumu beceriksiz olan basarili bilgisayar mühendisligini bölümü ögrencilerini cesaretlendirmek amaciyla burs veriliyor Burs için ögrencilerin agustos ardına kadar basvurmalari gerekiyor Basvurular eylül ardına kadar sonuçlandiriliyor Adres: Valikonagi cad No: 147 14 80220 Nisantasi – Istanbul Tel: 0212 296 81 46 – 47

2 21 YÜZYIL EGITIM VAKFI: 1992 ’ den beri burs hizmeti veren vakif, basarili ve somut imkânlari kisitli gençleri desteklemeye devam ediyor 15 Eylül – 15 Ekim arasinda basvuran adaylar sira numarasina tarafından mülakata aliniyor Adres: Ortaklar Bahçeliler Sokak no: 2 Sahin apt K:5 D:9 Mecidiye köy Istanbul Tel: 0212 213 74 02 – 274 15 02

3 TEKFEN VAKFI: Geçtigimiz yil 176 ögrenciye burs veren Tefken Vakfi, basvurulari eylülün ortasi ve ekimin basina dek kabul ediyor Adres: Tefken Holding AS Kültür Mahallesi, Tefken Sitesi Aydinlik Cadde A blok No: 7 PK: 34340 Besiktas Istanbul Tel: 0212 257 61 00

4 ITO VAKFI: Bursun miktari her aralik ayinda degisir Aralina sart, ögrencinin fiziksel imkânlarinin eksik ve herhangi bir üniversitede ekonomi ile ilgili bölümlerden birinde okuyor olmasidir Tel: 0212 – 511 41 50

5 ALARKO EGITIM VAKFI: Ekim ayinda baslayan burslar 8ay baştan başa devam ediyor Verilecek burs miktari her ögretim yili için baştan belirleniyor Tel: 0212 258 61 20

6 ISO VAKFI: Istanbul Sanayi Odasi Vakfi maddesel imkânlari kisitli üniversite ve meslek yüksekokulu teknik bölüm ögrencilere ile teknik liselerde ve endüstri iş liselerde okuyan ögrencilere 1996 yilindan beri burs veriliyor Tel: 0212 – 293 54 18

7 VEHBI KOÇ VAKFI: Bogaziçi, Ege, Dokuz Eylül, Marmara, Hacettepe, Istanbul Teknik, Atatürk üniversitelerin bazi bölümlerinde okuyan gençlere burs veren vâkifa basvurularinda bulunmak için Adres: Nakkastepe, Azizbey Sokak No: 1 Kuzguncuk – Istanbul Tel: 0216 – 531 00 00

8 MEB VAKFI: Ulusal egitim bakanligi, ögretmen yetistiren yüksek ögretim programlarini ilk bes tercihinde yazan 1500 ögrenciye burs veriyor Adres: Azerbeycan Caddesi Kasim Gülek Sokak No: 6 06490 Bahçelievler Ankara Tel: 0 312 215 43 10

9 TÜRK EGITIM VAKFI: 37 Yildir yüz binlerce ögrenciye burs veren vakif, bu yilda binlerce ögrenciye burs veriyor Burs miktarlarini her yil her yerde belirliyor ve ögrenci basarili oldugu sürece egitim her tarafında verilmeye devam ediliyor TEV burslari ile ilgili bilgiler okullarda duyuru ediliyor ve basvurular okullara yapiliyor Adres: Büyük akarsu cad No:11 Kocabas ishani Kat:8 Gayrettepe – Istanbul Tel: 0212 217 56 90 ( Basvurular 1–31 Ekim tarihleri arasi )

10 HACI ÖMER SABANCI VAKFI: Basvuru dönemleri her yil 15 Eylül ile 15 Ekim arasinda yapiliyor Her ay yaklasik 1000 ögrenciye burs veren vakif, ögrencilerden ‘ ’ basari puani sart ariyor ’ ’ bu vesileyle vakif bu yil 15 özürlü ögrenciye ile kalkinma öncelikli illerin birincilerinden 14 ’üne burs verecek Basvurular en genç 10 Ekim 2004 tarihine değin Adana ‘da Vakif merkezine ya da mektup ile yapilabilecek Haci Ömer sabanci adresi: Atatürk caddesi No:1 Sabanci is merkezi kat: 2 01060 Seyhan – Adana Tel: 0322 363 09 88

11 BASBAKANLIK BURSU: Basbakanlik sosyal yardimlasma ve dayanisma dernegin verdigi burs sartlari üniversitelerde ilan ediliyor Adres: Karanfil Sokak no: 67 Bakanliklar – Ankara Tel: 0312 424 09 47 ( 3 hat )

12 SAHINLER VAKFI: Parasal durumu çok zayif olan belgeleyen ögrencilere burs veren vakif, hazirlik veya 1 sinif ögrencileriyle üniversite okuyan kardesleri olanlara tip, hukuk ve mühendislik fakülteleri ögrencilere öncelik veriliyor Burs, bir ögretim yil botunca ve 9 aylik zaman ile veriliyor Adres: Keresteciler Sitesi, Mehmet Akif Ersoy cad Camcioglu sokak No: 3 34010 Merter – Istanbul Tel: 0212 637 08 30 ( 9 hat )

13 TÜBITAK: Üniversitelerimizin temel fen bilimlerinin matematik, fizik, kimya, biyoloji, istatistik bilimler, moleküller biyoloji ve genetik bölümlerde lisans ögrenimi görmekte olan basarili ögrencilere, sinavla, karsiliksiz, burs veriliyor Burslar 12 ay baştan başa devam ediliyor Bursa basvurular 20 Eylül 15 Ekim 2004 arasinda kabul edilecek Aylik burs ücreti 180 milyon lira Adres: Atatürk Bulvari no: 221 Kavaklidere – Istanbul Tel: 0312 468 53 00

14 IKSAD : Iktisadi ve sosyal arastirma dernegi gereksinim sahibi ögrenciler ile burs saptamak isteyenleri birlestiriyor Basvurular Eylülün ortalarina dek devam edecek adres: Atatürk bulvari Emlakbank Bloklari B blok no: 146 kat : 5 D 19 Aksaray – Istanbul Tel: 0212 514 26 54 *

858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt