Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bursa'da Kayıp Olduğu Sanılan Şahıs Ekiplerle Kendisini Arama Çalışmasına Katıldı: 'Ben Buradayım!'

Bursa'da Kayıp Olduğu Sanılan Şahıs Ekiplerle Kendisini Arama Çalışmasına Katıldı: 'Ben Buradayım!'
0
45

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-f2a3576e172d6f3491c13511ce22bcd59b65d9bd.jpg

Bursa'nın İnegöl ilçesinde arama kurtarma grupları, ormanda kaybolan adamı, kayıp adamla birlikte aradılar. Gerçek sonradan ortaya çıktı.

İnegöl’ün kırsal Çayyaka mahallesinde jandarma Komutanlığı, İNDAK ve UMKE grupları ormanlık alanda bir şahsın kaybolduğu ihbarını aldılar.

Takımlar, kayıp şahsın ismi ile seslenme başlayınca olay anlaşıldı...

Gece alkolün tesiriyle arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana giden Beyhan Memnun'un (50) kaybolduğunu öğrenen takımlar harekete geçti.Ormanlık alanda başlayan çalışmalara mahalle ve bölge sakinleri de dahil oldu. Bir mühlet sonra takımlar, kayıp şahsın ismi ile seslenme başladılar.

"Ben buradayım"

Kayıp Beyhan Memnun (50), isminin yüksek sesle söylediğini duyunca takımlara kayıp şahsın isim ve soyadını sordu. Arama çalışmalarına katılarak öbür bir kişiyi aradığını zanneden Beyhan Keyifli, 'Ben buradayım' deyince takımlar şaşkına döndü. Gruplar, arama çalışmasıyla ilgili tutanak düzenleyip kayıp şahsı konutuna bıraktılar.

858,506Konular
982,998Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt