Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bursa'da Sokağa Düşen Uçağın Binalara Çarptığı Anlar Kamerada
Bursa'da tek motorlu uçağın sokak ortasına düşmesi sonucu pilot Furkan Otkum ile eğitim alan Murat Avşar'ın hayatını kaybettiği kaza anı bir güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Bursa'da tek motorlu eğitim uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden pilotlardan Furkan Otkum'un dayısı Ahmet Polat, uçağın uzun müddette havada kaldığını tez ederek, şanssız olayda ihmalin olabileceğine vurgu yaptı.
Düşen Teknam-2002 marka uçağın YBS Sondaj ve Havacılık isimli şirketin...
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde sokak ortasına düşen tek motorlu uçağın bağlı olduğu havayolu şirketinden yapılan açıklamada, kazanın meydana geliş biçiminin şeffaf bir halde araştırıldığı açıklandı.
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında uçağın eğitim sırasında...
Bursa Yunuseli havalaanı yakınında tek motorlu uçak kaza yaptı. Kaza sonucu evlerin üzerine düşen uçağın olduğu yerde yangın meydana geldi.
Saat 15.05 civarında meydana gelen olay Bursa'da panik yarattı. Bağlarbaşı mahallesi Sarıgöl sokakta tek motorlu olan ve eğitim amaçlı kullanılan uçak...
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yürekleri ağızlara getiren bir kaza meydana geldi. Bölge yakınlarındaki Yunuseli Havalimanı çevresinde uçuş gerçekleştiren bir eğitim uçağı, teknik problemler sebebiyle mahalle ortasındaki apartmana çarptı ve yere çakıldı.
Apartmana çarptıktan sonra sokağa düşen...
Muhsin Yazıcıoğlu nasıl öldü?" "Muhsin Yazıcıoğlu kimdir?" soruları ölüm yıldönümünde araştırılıyor. Kahramanmaraş’ta 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları Sivas'taki mezarlarının başında anıldı. Peki "Bir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.