Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

burun estetiği tarihe kavuşacak

burun estetiği tarihe kavuşacak
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
burun estetiği tarihe kavuşacak yakup avşarın yaptığı burunlar hatay burun estetiği yakup avşar yaptığı burunlar Bundan Böyle kırılmadan,tampon kullanılmadan istediğiniz buruna kavuşabileceksiniz Estetik plastik cerrahi uzmanı Dr Yakup Avşar, tasarladığı tıbbi aletlerle kırmadan ve tampon kullanmadan başarılı burun ameliyatları gerçekleştirmeyi başardı Levent'teki bir klinikte uluslararası hizmet veren Uzm Dr Avşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, burun ameliyatlarından olumlu sonuç almanın her zaman mümkün olmadığını, ameliyat sonrasında ise burunda revizyon ve bunalım gibi sıkıntıların yaşandığını söyledi Olağan burun ameliyatlarında doktorun keskiyi, hemşirenin ise çekici tuttuğunu bunun da kontrolü imkansızlaştırdığını açıklayan Avşar, alışılmış ameliyatlarda kırılan burna tampon uygulandığını, burnun iyileşme süresinin çok uzun sürdüğünü, ameliyatın ardından da yüzde şiş ve morluklar oluştuğunu kaydetti Takriben 5 sene önce çekiç ve keski kullanılan ameliyatlarla ilgili yapılabilecekler üzerinde düşündüğü dönemde, bir fuardan diş hekimlerinin kullandığı mikro motorlu cihazlar aldığını kaydeden Uzm Dr Avşar, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bu cihazlar için özel başlıklar tasarladım ve burun ameliyatı yapmaya başladım Sonuçlar iyi olunca başlıkları geliştirerek bugün sıfır hataya yakın ameliyatlar yapar duruma geldim Burun ameliyatlarında mikro kesme ve törpüleme yöntemini birincil kullanan benim Mikro motorlu cihazlara 12 adet başlık tasarladım Bunlar adamakıllı Yakup Avşar ürünleridir Doku hasarı oluşturmadan operasyon yapan çok ince ve alıngan başlıklar Bunların, İsviçre'de dünyanın en büyük firmasında süratli üretimi yapılacak Prototiplerini bu ay getirecekler ve ben onaylama verdikten daha sonra tasarladığım başlıkların hızlı üretimi yapılacak'' GÖRÜNTÜLÜ BURUN AMELİYATI Burun estetiği kazalarının ''kesme ve törpüleme yöntemi'' ile tarihe karışacağını belirten Avşar, ameliyatlarda video endoskopi yöntemini kullandıklarını, operasyonu gördükleri için de hata oranının sıfıra yakın olduğunu söyledi Uzm Dr Avşar, endoskopik video sistemiyle ameliyatlarda milimetrik hareket edildiğini ve işin şansa bırakılmadığını vurguladı Çekiç ve keski ile burnun kırıldığı ameliyatlarda kemiğin fazla alınabildiğini, sonra ise asimetrik düzeltmelerin imkansız olduğunu dile getiren Avşar, mikro kesme ve törpüleme yöntemi ile bundan böyle fazla alıngan düzeltmelerin bile yapılabildiğini vurguladı Bir Zamanlar en ince ayrıntısına kadar çarpık burunları ameliyat ederken garanti veremediklerine de sinyâl eden Avşar, bugün ise hastalarla konuşarak garanti verdiklerini, ameliyat sırasında ise istedikleri dokuyu arzu ettikleri şekilde aldıklarını kaydetti Avşar, ayrıca ameliyat esnasında burnun içi soğutulduğu için şişme olmadığını, bunun da ameliyat sonrasında teftiş için fazla kayda değer olduğunu açıklama etti Laf konusu sistemle hastanın burnunun kırılmadığına dikkati çeken Avşar, ''Bu sistemle ameliyat olan kişi bir hafta sonra işe başlayabiliyor Burna tampon uygulanmıyor Hem göz altlarında morluklar oluşmuyor'' dedi TÜRK DOKTOR, DÜNYAYA EĞİTİM VERECEK Geçen yıldan bu yanlamasına çok sayıda milletlerarası tıp kongresine katılarak, kullandığı sistemi anlattığını belirten Uzm Dr Avşar, şöyle devam etti: ''Amerika'da, Barceleno'da ve Almanya'da düzenlenen uluslarası tıp kongrelerinde sunumlar yaptım Daha 2 gün önce Hamburg'taki tıp kongresinde kullandığım yöntemle yaptığım ameliyatlar hakkında sunum yaptım Kongrelerin hepsinde, sistem kabul gördü Önümüzdeki dönemde Yunanistan, Hindistan ve Japonya'da sunumlar yapacağım Keza uyguladığım sistem, bu sene milletlerarası saygınlığı olan 2 dergide yayımlandı Dünyanın en manâlı plastik cerrahi dergisi olan 'Journal of Plastic and Reconstructive Surgery'nin Ağustos sayısında yayımlanan makalede sistemle ilgili yayımlanan makalelerde (yaratıcı bir teknik), tekrar dünyanın en saygıdeğer estetik cerrahi dergilerinden Aesthetic Surgery Journal'in Ocak sayısında (burun estetiğinde köklü değişiklik) yorumları yapıldı'' Çeşitli ülkelerden cerrahların Türkiye'ye gelerek sistem hakkında kendisinden eğitim almak istediklerini, gelecek dönemde bazı eğitim programları aranje etmek istediğini ifade eden Avşar, ''Gelecekte burun cerrahisi konusunda ultra modern yöntemler dünyaya Türkiye'den yayılacak'' dedi Avşar, kullandığı yöntemin bir devir olduğunu, ancak sistemin oturması için zamana gereksinim duyulduğunu sözlerine ekledi Kaynakburunestetigitarihekavusacak5c4fb0356d6edgifalt :A :A :AA  

858,496Konular
981,628Mesajlar
29,714Kullanıcılar
DeagLe19Son üye
Üst Alt