burun şampiyonu guinness rekorlar kitabı 1549334932 1549334932 burunsampiyonu5c58f998b33deburunsampiyonu5c58f998b33de http:imagehaber7comhaber36782Artvinli Mehmet Özyürek, 88 santimetre uzunluğundaki burnuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiği ilk günlerde gördüğü ilgiyi bulamamaktan şikayet ediyor Artvinli Mehmet Özyürek, 88 santimetre uzunluğundaki burnuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiği birincil günlerde gördüğü ilgiyi bulamamaktan şikayet ediyor Rize'de yayınlama yapan yerel televizyon kanalının 1997 ve 2000 yıllarında düzenlediği Milletlerarası Altın Burun Şampiyonası'nda, 88 santimetre uzunluğundaki burnuyla üst üste birinci olan ve Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Mehmet Özyürek, AA muhabirine, beklediği ilgiyi göremediğinden yakındı Dünya burun şampiyonu olduktan sonra birçok reklâm şirketi ile televizyondan dizi teklifi geldiğini, bu tekliflerin yalnızca sözde kaldığını gösteren Özyürek, şöyle dedi: ''İtalyan bir telefon şirketinin kontör reklamında oynadım Bir burun damlasının tanıtım filminde de rol aldım Hülya Avşar ilk kez edinmek üzere Gülben Ergen, Deniz Akkaya, Hande Ataizi, Cem Davran, Reha Muhtar, Bay Kubidik, Hakan Aygün, Gülgün Feyman gibi isimlerin televizyon programlarına katıldım Ayrıca, 2005 yılında Güney Kore Devlet Televizyonu KBS muhabirleri Young Jin Han ile kameraman Shin Jung Hyun yaşantımla ilgili bir belgeli hazırlamak üzere Artvin'e geldi Yani burnum dünya televizyonlarına belgesel oldu, fakat bugünlerde kayda değer bir ilgi göremiyorum'' ''ÇOK SIKINTI ÇEKTİM, AİLE HAYATIM BOZULDU'' Çevresindeki şahısların kendisini ünlü ve varlıklı biri sandığını açıklayan Özyürek, ''Ama maalesef geçimimi emekli maaşımla sağlıyorum'' diye konuştu Bir devlet kuruluşundan 1999 yılında emekli olduğunu, 27 takvim çalışmasına karşılık gelen emekli ikramiyesini de dolandırıcılara kaptırdığını bildiren Özyürek, şunları söyledi: ''İkramiye tutarımı, kendisini bir parti genel başkanının ekonomi danışmanı gibi tanıtan bir dolandırıcıya verdim Oğlumu, bir bankada kadrolu işe koyacağını söylemişti Parayı verdikten sonradan kendisine yeniden ulaşamadım Bu süreçten sonradan bunalıma girdim Fazla can sıkıntısı çektim, aile hayatım bozuldu'' Özyürek, bir dizi filmde oynamak istediğini söyledi