Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burun Ucu Kaldırma

Burun Ucu Kaldırma
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Burun Ucu Kaldırma,

Burun ameliyatları, yurdumuzda en cok yapılan estetik ameliyat olması nedeniyle oldukca populerdir Burun ameliyatlarında hastaların ameliyatın kendisinden cok daha fazla korktukları konu burun tamponudur Burun estetiği ameliyatı olacak hastalar genellikle eskiden ya da daha onceden ameliyat olmuş arkadaş ya da dostlarına danışırlar Dinledikleri hikaye genellikle korkunctur Oldukca sıkıntılı saatleri ve ameliyat sonrası nefes alamamaktan duydukları rahatsızlıkları anlatırlar Sonuc olarak da burun estetiği ameliyatı olacak hastayı bir korku alır
Evet, burun tamponu oldukca sıkıntılı bir durumdur Yani rahat nefes alamamak oldukca rahatsız edicidir Eski hocalarımız tum burun ameliyatlarında burun tamponu koyarlardı Hatta gunumuzde de pek cok kulak burun boğaz uzmanı da bu tamponları oldukca sevmektedirler Gerci şimdi modern delikli kanallı gibi pek cok tampon ceşidi vardır ve bunlar nispeten burun ameliyatı sonrası nefes almayı kolaylaştırırlar
Burun Tamponu

Burun tamponu koymak estetik cerrahın kendi tercihine bağlı olan bir şeydir Tamponsuz burun estetiği mumkun mu? Ben kişisel olarak burun estetik hatta deviasyon ameliyatı sonrası bile hemen hemen hicbir hastaya burun tamponu uygulamıyorum Gerekli olduğuna da inanmıyorum Ancak bazen bazı hastalarda istenmeyen kanama durumları ortaya cıkabiliyor ve bunu kontrol etmek icin nadiren uyguluyorum Bazen plastik cerrahlar ameliyat sonrası burnu şekillendirmek icin de tampon koyuyorlar fakat bu etkisiz bir yontemdir Eğer ameliyat duzgun ve iyi yapılmamışsa bunu tamponla duzeltmek mumkun değildir

Modern estetik ve plastik cerrahide burun ameliyatları sonrası tampon uygulaması artık yavaş yavaş terk edilmektedir Hasta ameliyat sonrası normal nefes almaya başlamakta ve burun estetik ameliyatı sonrası donemi cok daha konforlu ve huzurlu gecirmektedir

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt