iltasyazilim
FD Üye
http:img329**************img3291940buryanipialviza8
4 soğanı pizan dograyıp iki kaşık yağda soğan ve 12 diş sarımsak ile pembeleştirin
Tane karabiber, kabuk tarçın, 45 kakuleyi tavukla beraber haşlayın
Tavukları sudan alıp soğanın üzerine koyun 1 büyük kase yoğurda 1 çay kaşığı zağferan (safran) karıştırın 1,5 kaşık büryani baharatı, limon tuzu ve tuz ekleyip tekrar karıştırın Tavukların üzerine koyup biraz pişirin
Pirinçe tavuk suyunda az sıvıyağ koyup haşlayın, tavukların üzerine dökün Yarısına az zağferan (safran) koyun Servisten önce sarı pilavdan biraz ayırın, tepsiye ters çevirip ayrılan pilavları üzerine süs olarak koyun
4 soğanı pizan dograyıp iki kaşık yağda soğan ve 12 diş sarımsak ile pembeleştirin
Tane karabiber, kabuk tarçın, 45 kakuleyi tavukla beraber haşlayın
Tavukları sudan alıp soğanın üzerine koyun 1 büyük kase yoğurda 1 çay kaşığı zağferan (safran) karıştırın 1,5 kaşık büryani baharatı, limon tuzu ve tuz ekleyip tekrar karıştırın Tavukların üzerine koyup biraz pişirin
Pirinçe tavuk suyunda az sıvıyağ koyup haşlayın, tavukların üzerine dökün Yarısına az zağferan (safran) koyun Servisten önce sarı pilavdan biraz ayırın, tepsiye ters çevirip ayrılan pilavları üzerine süs olarak koyun