Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buse Varol oğlu Burak için açtı ağzını yumdu gözünü: Cipe binmekle...

Buse Varol oğlu Burak için açtı ağzını yumdu gözünü: Cipe binmekle...
0
70

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
buse_varol_oglu_burak_icin_acti_agzini_yumdu_gozunu_cipe_binmekle_1642161920_6849.jpg

Oyuncu Buse Varol oğlu Burak'ı okula bıraktığı sırada park yüzünden bir veli ile tartıştı. Sonrasında yaşadıklarını toplumsal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Müzikçi Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, oğlu Burak'ı okula bıraktığı sırada park yüzünden bir veli ile tartıştı. Yaşadıklarını çektiği bir görüntü ile anlatan Varol, "Bu bayanın bayana şiddetidir, cipe binmekle insanlık olmuyor!" diyerek dava açacağını söyledi. 

Instagram'da 1,4 milyon takipçisi bulunan sanatçı Alişan'ın eşi Buse Varol, oğlu Burak'ı okula bırakırken yaşadığı bir olayı çektiği görüntü ile anlattı.

"Arkadaşlar sizlere bayanın bayana şiddeti nasıl olur, onu anlatacağım. Sonlarım inanılmaz bozuk. Ben her sabah Burak'ı okula bırakıyorum. Arabayı kapının önüne bırakıp, dörtlüleri yakıp kapıdan çocukları teslim ediyoruz. Okulun içine bile girmiyoruz zira otomobillerimiz çalışır halde oluyor... Bu süreç toplamda 1 dakika bile sürmüyor."

'GÖZÜ DÖNMÜŞ ÜZERE BAĞIRDI'

"Bu sabah yeniden Burak'ı okula bıraktım. Burak'ı indirirken yan tarafa park etmiş bir otomobil vardı, içinde de bir bayan. Çıldırmış üzere bağırmaya başladı. 'Arabanı çekeceksin', 'Arabanı buraya park etmeyeceksin' diye. Aslında otomobilim park halinde değildi, çalışır vaziyetteydi. Bayan bir anda hakaret etmeye başladı ve nitekim ağıza alınmayacak sözler, inanılmaz derecede yükseldi. Çıldırmış üzere, gözü dönmüş üzere otomobilin camını açıp bana bağırdı."

'BURAK ÇOK KORKTU'

"Kafasında ne vardı bilmiyorum. Bir beşere nasıl hakaret edebilirsin? Ve Burak'ın gözünün önünde! Burak bağırmaya, çağırmaya, şiddete hiç alışık olmayan bir çocuk olduğu için inanılmaz korktu. Cipe binip, insanlara bağırarak insanlık olmuyor! Şiddetle kınıyorum. Okuldan bana hakaret ettiğine dair imajları aldıktan sonra kendisine hakaret davası açacağım"

858,512Konular
980,892Mesajlar
30,749Kullanıcılar
Üst Alt