Eşi Alişan'ın abisi olan Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra Buse Varol, sosyal medya hesabından ardı sıra duygusal mesajlar yayınladı. Varol'un paylaşımları takipçilerini ağlattı.
Dün Teşvikiye Camii'de cenaze namazı kılınan Selçuk Tektaş, daha sonra toprağa verildi. Aile ve yakınlarını derinden üzen bu ani ölüm haberinden sonra birçok isim taziye mesajı yayınladı.

Buse Varol'da eşi Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a olan vedasına duygusal sözlere yer vererek yaptı. Varol paylaşımına şu sözlerle başladı:
"Seni hep böyle gülen yüzünle hatırlayacam canım Selçuğum Daha beraber yapacagimiz cok sey vardi 1 ay önce konuşmuştuk temmuzun 20nde 21nde gidecegimiz yeri konusmustuk olmadi be selcugum, burak ammosunu cok ozleyecek seni hic unutmayacak.. en son gun gordum ya seni iyiki sana seni sevdigimi soyleme sansi verdi Allah bana.Bu dünyadaki tanidigim en iyi insan sendin. Hic kalbimi kirmadin, hep senin yerin ayri yengoş derdin. Senin de kalbimdeki yerin çok buyuk ve hic kapanmayacak.ömür boyu bu acı içimizde.. iyiki kardeş oldun bana, iyiki çocuklarımın amcası sen oldun.."