Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buse Varol'dan oğlu Burak bebeğe duygu dolu sözler!

Buse Varol'dan oğlu Burak bebeğe duygu dolu sözler!
0
85

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Ünlü türkücü Alişan'ın eşi Buse Varol 7 aylık olan oğlu Burak'a his dolu laflar söyledi.

Oyuncu Buse Varol, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Dün oğlu Burak'la gezmeye giderken fotoğrafını yayınladı. Altına his dolu laflar yazdı.  "Hayattaki en büyük şükür sebebimsin Burak. İnsan nasil bu kadar karşılıksız ve tutkuyla sevebilir diyorum ve hergün daha da çok seviyorum.. Senin bir tebessümün kalbimin taaa içine dokunuyo, oralarda bir konumlarda en derine taşıyo seni. Ve her kezinde anlıyorum ki Evlat sözünün ardında kocaman bir mana varmış.. Senin mutluluğun için, senin uygun bir insan olman için, merhametli olman için elimden gelenin en güzelini yapmaya uğraşıcam hayat uzunluğu.. Nefesim yettiği sürece de daima ellerim ellerinde olucak anacım.Sana bakmaya bile kiyamiyorum, Allah'ım seni ve tüm evlatları kötülüklerden korusun. Not; içimden geldi.."

KN5rZ_1564985662_8367.JPG

858,496Konular
981,769Mesajlar
29,848Kullanıcılar
forexsaplarSon üye
Üst Alt