iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 12 Adet But Sarma
• 4 Diş sarımsak 200 gr ceviz içi
• Yarım demet maydanoz
• 2 Çay kaşığı zeytinyağı Tuz
Hazırlanışı :
Ceviz içlerini robotta çekin Maydanozları yıkadıktan sonra ince ince doğrayın Sarımsakları bir kapta ezin Bunların hepsini bir karıştırma kabına koyun İçlerine 2 çay kaşığı yağ ve tuz ilave edin ve karıştırın Hazırladığımız harcı eşit miktarlarda but sarmaların içine koyun ve rulo şeklinde sararak açılmaması için kürdanla tutturun Teflon bir tava içerine 2 yemek kaşığı zeytin yağını koyup kızdırın ve but dolmalarını kızgın yağda kızarıncaya kadar pişirin Sıcak olarak servis yapın
• 12 Adet But Sarma
• 4 Diş sarımsak 200 gr ceviz içi
• Yarım demet maydanoz
• 2 Çay kaşığı zeytinyağı Tuz
Hazırlanışı :
Ceviz içlerini robotta çekin Maydanozları yıkadıktan sonra ince ince doğrayın Sarımsakları bir kapta ezin Bunların hepsini bir karıştırma kabına koyun İçlerine 2 çay kaşığı yağ ve tuz ilave edin ve karıştırın Hazırladığımız harcı eşit miktarlarda but sarmaların içine koyun ve rulo şeklinde sararak açılmaması için kürdanla tutturun Teflon bir tava içerine 2 yemek kaşığı zeytin yağını koyup kızdırın ve but dolmalarını kızgın yağda kızarıncaya kadar pişirin Sıcak olarak servis yapın