Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

But Söğüşü Tarifi Resimli

But Söğüşü Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Etap Söğüşü Tarifi Resimli
Ayak Söğüşü Tarifi
Resimli Ayak Söğüşü Tarifi
Etap Söğüşü nasıl yapılır, Bacak Söğüşü yemek tarifi

Ayak Söğüşü
Malzemeler

1 adet koyun ayak
1 demet havuç
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
Hazırlanışı
Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş koyun budu, konur Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına dek su doldurulurKabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde, havuç, maydanoz ve iri parçalara kesik pırasa ve bir diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir) Et soğuduktan sonradan dilimlere ayrılarak servis edilir
*
 
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt