iltasyazilim
FD Üye
Etap Söğüşü Tarifi Resimli
Ayak Söğüşü Tarifi
Resimli Ayak Söğüşü Tarifi
Etap Söğüşü nasıl yapılır, Bacak Söğüşü yemek tarifi
Ayak Söğüşü
Malzemeler
1 adet koyun ayak
1 demet havuç
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
Hazırlanışı
Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş koyun budu, konur Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına dek su doldurulurKabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde, havuç, maydanoz ve iri parçalara kesik pırasa ve bir diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir) Et soğuduktan sonradan dilimlere ayrılarak servis edilir
*
Ayak Söğüşü Tarifi
Resimli Ayak Söğüşü Tarifi
Etap Söğüşü nasıl yapılır, Bacak Söğüşü yemek tarifi
Ayak Söğüşü
Malzemeler
1 adet koyun ayak
1 demet havuç
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
Hazırlanışı
Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş koyun budu, konur Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına dek su doldurulurKabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde, havuç, maydanoz ve iri parçalara kesik pırasa ve bir diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir) Et soğuduktan sonradan dilimlere ayrılarak servis edilir
*