Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bütün 3 Yıl Oldu Fakat Unutamadım...(destek Edin)

Bütün 3 Yıl Oldu Fakat Unutamadım...(destek Edin)
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bütün 3 Yıl Oldu Fakat Unutamadım ilk ben ona teklif ettim o bana olmaz dedi sonradan ben ondan uzaklaştım 2 yıl sonra o yanıma geldi konuşmak istiyorum dedi(ben arkadaş olarak anladım) fakat ben istemiyorum dedim (guruluyum yaa lanet olsun gururuma)sonra bana sen benden uzaklaşınca ben sana geliyordumdedi ben beni sevdiğini bilmiodum bunu duyunca yıkıldım bütün 2 sene sonradan hemen ise o günden 1 sene geçti ben ise hala onu unutamadım şimdi onu armak istiyorum seni seviyorum dmeek istiyorum ama telefonumu bile açmaz bende gurumu ezemiyorum kafam karmakarışık ne yapim tam 1 yıl sonradan ne yapılır1 yıl hiç konuşmadık destek edin

Similar threads

Merhabalar arkadaşlar hiç uzatmadan söze girmek istiyorum birini sevdim o da beni sevdi veya sevdiğini sandım 2,5 yıl birlikteliğimiz oldu ailelerimiz öğrendi ve karşısında çıktılar ben tüm baskılara rağmen ondan vazgeçmedim Fakat o bana bir türlü güven veremedi aralıksız ayrılma çabalarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Arkadaşlar olayı anlatıyorum; Hemen lise 2 ye gidiyordum,neyse birinci dönem bitti,servise ikinci dönem bir kız geldi,böylece 12 hafta böylece bakıştık,o bana bakıyor ben ona bakıyorum,ama birincil görüşte aşık oldum,neyse sonradan okul sonlarına doğru,servisteki başka bir kız benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ben 4 sene önce bir kızla tanışmıştım birincil görüşte aşık olmuştum Arkadaşım bir salakklık yapıp gidip söyledi bağlı gözlerini bana çevirdi kız o duyguyu bilirsiniz aradan 2 sene geçti kıza çıkma teklifi ettim kabul etti kızı çok seviyordum Çıktıktan sonradan 1 ay sonradan sevgim en ince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Ilk Önce Mehaba, Yazacaklarım birazcık uzun Ben 18 yaşında bir erkeğim Koşul şu, Ben lisenin birincil senesi bir kıza aşık oldum fakat o zamanlar konuşmadım çünkü kızı fazla seviyordum ve o zamanlar daha çok tanışmamıştık Neyse ben gel süre git zaman onun güzelliğinden çok davranışlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
İyi günler arkadaşlar bi konu daha açtım onu yanlışlıkla aşk ve sevgi topicine açmışım ana yeri burası Ben 18 yaşındayım bu sene kazanamadım üniversiteyi Lisem de bu sene bitti Yani ygs ve lys temelim 0 Şu Anda kaynak kitaplar aldım çalışmaya başlıyorum Hedefim baya büyük : giderken bu geçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt