Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bütün Bir Çıkmazdayım.. :( Lütfen yardım..

Bütün Bir Çıkmazdayım.. :( Lütfen yardım..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Ben lise son sınıf öğrencisiyim2 senedirde sevdiğim bi kız var sınıf arkadaşımokula girmeden öncede tanışıyorduk onla Geçen yıl açılabildimCevabı ben seni dost olarak görüyorum ve senden bunu dinlemek istemezdim oldu ve çekti gitti Ve benle o gündne beri hiç konuşmadı Bundan Böyle canıma tak etmiştiGittim sen benim arkadaşımsın dedeimÇünkü suratıma bile bakmıyordu Bana bakmasını gülmesini özlemiştimBeni arkadaşı olarak görüyor şu anda benimde onu böylece gördüğümü sanıyor Lakin işin en acısı sevdiğim kız kankama aşık oldu Kankamda başka bir kızı seviyorOnun durumuda benimle aynı sayılırİkimizde çıkmazdayız Sevdiğim kızın birde kız arkadaşı varBeni sürekli kötülüyor Kankamla beraber olmasını istiyor Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum O kız istediğine ulaştıBeni sevdiğime karşı kötülediBundan Böyle suratıma bakmıyor Ne yapmalıyım işler çok karışıkVazgeçmek istiyorum unutmak istiyorum lakin olmuyor Lütfen yardım edin dostlarım

858,498Konular
982,034Mesajlar
30,015Kullanıcılar
ardamurat66Son üye
Üst Alt