Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bütün inanmışlıklar öle bir kenarda kaldıki

bütün inanmışlıklar öle bir kenarda kaldıki
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bütün inanmışlıklar öle bir kenarda kaldıki Kaç gece daha geçecek uyumayan uykunun gelmesini bekleyerek bir yüreğin acılarını düşünerek geçecek yada aldanışları yada bilmem kaçıncı bu sonları ve hiçbiri son olmayacak hayatımızda tümü bir öncekinden daha sancılı hepsi bir öncekinden daha ders gücenmiş sözde ilişkileri düşünerek geçeçek Bir gün söylediğinin içten olduğuna inanbileceğim ve güvenebileceğim bir insan olmayacak artık biliyorum tüm inanmışlıklar öle bir kenarda kaldıki uzakta baktığımı bile düşünmüyorum kendikendime kurduğum bir hayalmiş diyorum doğrular inanç,güven aşk ve sevgi birilerinin çıkarlarına hizmet ettiğinde varmış yada egoistlik boy gösterdiğinde yokmuş yorgun bir kalbin sızlanmaları mı bunlar asla kabullenmiş bir kalbin son kararları belkide Hangisini elime alsam biraz daha değil oluyorum düşüncelerin hangisini ele alsam biraz daha iyi niyetlerimi yargılıyorum Ve bütün bunlar suçmuş gibi kendimi vuruyorum alinti  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt