Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Buyrun Cenaze Namazına Deyiminin Anlamı nedir acaba

Buyrun Cenaze Namazına Deyiminin Anlamı nedir acaba
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Buyrun Cenaze Namazına Deyiminin Anlamı nedir acaba selam kızlar eminim sizde ara ara duymuş yada kendiniz de söylemişsinizdir Buyrun Cenaze Namazına Deyimini pekşi merak ettim nedir Buyrun Cenaze Namazına Deyiminin Anlamı acaba?  

Similar threads

Ateşe Tukmak Deyiminin Sözlük Anlamı Âteşe Tukmak Deyiminin Anlamı Nedir Âteşe Tukmak Deyiminin Sözlük Anlamı Ateşe Tukmakdeyimini ara ara günlük hayatımızda kullanır veya duyarız Peki hiç düşündük mü Ateşe Tukmak Deyimi ne anlaam geliyor diye? Bence acilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Buyrun Cenaze Namazına Deyimi Ne Demek Buyrun Cenaze Namazına Ne Demek Bu deyim diğer pek cok deyimden farklı olarak tarihsel bir gecmişe sahiptir Olay 4 Murad zamanında gecer: Bilindiği gibi, IV Murad zamanında tutun,icki ,keyif verici madde yasağı koyarve yasağa uymayanları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Burnunun Dibinde Deyiminin Anlamı nedir biliyor musunuz selamlama kızlar ben bir deyim duydum ve anlamını doğrusu de merak ediyorum acaba Burnunun Dibinde Deyiminin Anlamı nedir bu deyimin açıklamasını yapacak olan bir arkadaş inş vardır aranızda  
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ayağının Türabı Edinmek Deyiminin Anlamı Ayağının Türabı Elde Etmek Deyiminin Anlamı selamlama kızlar size bir sorum var Ayağının Türabı Elde Etmek Deyiminin Anlamı nedir acaba  
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kızmak Deyiminin Anlamı Kızlar Kızmak Deyiminin Anlamı nedir acaba  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar