Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
büyü yapılan insana hangi dualar okunmalı ? , arkadaşıma sihir yapıldığından şüpheleniyoruz ve korkuyoruzEn açıkçası dua etmek dedik ve size sormak istedik büyü yapılan kişiye hangi dualar okunmalı ?
Hangi dualar hergün okunmalı ? Yer gök dua ile durur derdi anneannem Çok doğruBen de sizden öğrenmek istiyorum bana da cevap verin lütfenHangi dualar hergün okunmalı ?
Hastanın yanına hangi dualar okunmalı ? Selamlar Teyzem fazla hasta ve elimden birşey gelmiyor Ölümcül yok çok şükür fakat işte üzüntü ediyorum Benim sormak istediğim hastanın yanında hangi dualar okunmalı ?Bari böylece takviye etmiş olayımhastaninyanindahangidualarokunmali5c59e8a85f39aalt...
Kadir Gecesinde Hangi Dualar Okunmalı acaba bilen var mı selamlama arkadaşlar acaba aranızda dini konuda bilgisi olupta Kadir Gecesinde Hangi Dualar Okunmalı gibi bilgilere sahip olan bir arkadaşım var mı? Kadir Gecesinde Hangi Dualar Okunmalı haberdar olan varsa bana da yazsın
Cuma günleri hangi dua okunmalı ? Cuma günleri mübarek gün biliyorsunuz ve o günlerde okumanın efdal olduğu dua hangisi araştırıyorumSizce cuma günleri hangi dua veya dualar okunmalı ?
bebek sahibi olmak için hangi dualar okunmalı selamlama hanımlar eşimle yıllardır bebek sahibi edinmek için uğraşıyoruz Yer gök dua üzerine demişler acaba bebek olması için okunacak dualar hangileri yazarsanız sevinirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.