Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Büyü

Büyü
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slma
bundan tam 3 hafta önce bir hocaya gittim cünkü hayatim hemen hemen 3 yildir ters gidiyor elimi neye atsam kuruyor sanki kapilar üzerime kapaniyor , agresif icine kapanik bir insan oldum hep stresliyim huzursuzum gittigim bu hoca anne babamin ismini falan sordu ertesi gün aradim büyü yapildigini nasibimin baglandigi i söyledi ben burdaki kendi hocalarima danistim tabi güvenilir biri olup olmadigini ve hepsi cok güvenilir bir hoca oldugunu söyledi( dolandirici degil yani) ayrica kendisine giden bir kac kisinin ondan sonra hayatinin düzene girdigine sahidim bana üc hafta hergün 3 tane defne yapragi yaktirdi sirkeli suyla yikandim falan yarinda yanina gidicem bana birsey vercekmis karsiliginda para alcak ama biraz tereddütteyim bana kim niye büyü yapsin diyorum bekarim hani ne eltim ne cekemeyen görümcem falan var ama hayatima bakinca birseylerin ters gittigini görüyorum ama aklim almiyor kildigim namaz okudugum dualar ayetler niye korumuyor dogru yapayim derken acaba günaha mi giriyorum bana delilleriyle biri bir nasihat veya icimi rahatlatacak birsey söylese( annem cok karsi o böyle birsey olduguna inanmiyor, parayi bosuna veriyorsun hocaya diyor) allah razi olsun slma

858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt