Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Büyücü Kız Kitap Özeti - Celia Rees

Büyücü Kız Kitap Özeti - Celia Rees

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sihirbaz Kız Kitap Özet Celia Rees Kitapları Efsuncu Kız Kitap Tanıtım Sihirbaz Kız Kitap Fiyatı Sihirbaz Kız Ön Okuma

Efsuncu Kız

Celia Rees
· Aysın Önen
· Basım Tarihi : 02 2019
· ISBN : 9789944424769
· Sayfa Sayısı : 296
· Etiket Fiyatı : 1800 TL

Kitap Özet

Cadı Kız kitabının sonunda kafalarda oluşan bütün sorular bu kitapta yanıt buluyor

Eğer cadıysam, yakında görecekler Hayatımda kimsenin kötülüğünü dilemedim, fakat Beulah'dan kaçarken hiddet ve korku çarpışarak çakmaktaşından meydana çıkan kıvılcımlar gibi lanet saçtılar Kötü bir şey yapmadım ben, peki o süre neden benzeri kaçakmışım gibi gitmek zorunda bırakıldım?
Mary Newbury, 1660

Üniversite öğrencisi Kızılderili Agnes Herne ile Mary Newbury'nin yaşadıkları dönemler arasında çok uzun bir zaman var, ama aralarındaki senet kan bağından da öte Mary'nin sahip olduğu özel güçler gibi, bir vakit sonradan Agnes da birtakım güçlere sahip olduğunu fark ediyor

M Teyze'nin yardımıyla geçmişe, Mary'nin hayatına yolculuğa meydana çıkan Agnes, Mary'nin köyden ayrıldıktan sonra başına gelenleri ve sonrasındaki maceralarla doymuş ilginç yaşantısını gün ışığına çıkarıyor

Celia Rees, Mary'nin hikâyesine Cadı Kız'da bıraktığı yerden, gerilim ve coşku yüklü temposuna ara vermeden, Sihirbaz Kız'la devam ediyor Rees, Mary'nin hikâyesini alışılmışın haricen bir kurguyla anlatırken, 400 sene öncesi Amerika'sında yaşananları ve Kuzey Amerika Kızılderililerinin yaşamına dair o kadar fazla ayrıntıyı da gözler önüne seriyor *

858,496Konular
982,158Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt