2019 Büyük Yeni Yıl İkramiyesi Kime Çıktı? 2019 yılını geride bırakarak yepyeni bir yıl olan 2019 yılına birkaç gün önce girmiş bulunmaktayız Yılbaşı gecesi yapılan çekiliş için çoğu kişi günler öncesinden aldığı bilete öyle fazla umut bağladı diyebilirim ancak hatta daha çıkmadan eminim fakat hayaller bile kurdu Peki büyük ikramiye kime çıktı? Aslın da böyle zamanlar da en çok sevindiğim ve mutlu olduğu durum büyük ikramiyenin sahiden ihtiyaç sahibine çıktığını bilmem oluyor O yüzden bu yeni yıl ikramiye sahibini öğrendiğim de fiilen fazla sevindim Umarım çoğu kişiyi değiştiren para bu şanslıyı ve ailesini değiştirmez ve hayatlarının geri kalan kısmın da kazandıkları ikramiyeyi zeki ve şanslı bir şekil de kullanırlar 60041 60041 2019buyukyilbasiikramiyesikimecikti5c58fe3d9118c2019buyukyilbasiikramiyesikimecikti5c58fe3d9118c 340 606 piyangotalihlisisilivridebekci6468524jpeg60041 2019 Büyük Yılbaşı İkramiyesi Kime Çıktı? piyangotalihlisisilivridebekci6468524jpeg60041 2019 Büyük Yılbaşı İkramiyesi Kime Çıktı? Sabahleyin'tan Deniz Derin'in haberine göre Ulusal Piyango Yeni Yıl Özel çekilişinde, 55 milyon TL'lik büyük ikramiyenin isabet ettiği 0556013numaralı çeyrek biletlerden birinin izi İstanbul Silivri'de bulundu Komşularının O gece evinden ikramiyenin kendisine çıktığını işaret eden mutluluk bağrışmaları duyduk Talihli birey osözleri ile bahsettiği evli ve iki çocuk babası gece nöbetçisi Mustafa Gıcık (41) ısrarlı sorular üzerine Evet ben milyoner oldumdedi 9 BİLET ALDI, O BİLET AVUKATTA Ulusal Piyango çekilişini evde ailesiyle birlikte televizyondan izlediğini söyleyen Gıcık, öbür bayilerden aldığı 9 milli piyango biletini yoklama ettiğinde 0556013 numaralı büyük ikramiye isabet eden biletin kendisinde olduğunu fark ettiğini söyledi O bileti avukatına verdiğini ve ikramiyeyi edinmek için işlemlere başladığını söyleyen Gıcık, Bir türlü inanamadık doğruluğuna, her zaman baktık En sonunda artık evde bayram havası oluştu Çocuklarım eşim hepsi mutluluktan havaya uçtular İnşallah numaralar değişmeyen diye dua ettikdedi 'KARTAL'I SATMAM' 20 yıllık evli Gıcık'ın 17 yaşındaki oğlu ve eşi Silivri'deki bir fabrikada çalışıyor Kendisi ise çift iş yapıyor Bir inşaatta gece bekçiliği yapan Gıcık, gündüzleri ise inşaatlarda su tesisatı yaparak kendi otomobilinin içinde uyuyor Silivri'de oturdukları apartman dairesi ise kiralık Ahenkli olarak Ulusal Piyango bileti aldığını söyleyen Mustafa Gıcık, Sürekli Milli Piyango bileti alırım Bu çekilişte 9 adet bilet almıştım Çıkan para ile market açıp bundan böyle dinleneceğim Büyük oğlum okumadığı için çalışıyordu Küçük kızım ise daha birinci sınıfta onu okutacağım Kartal marka bir otomobilim var O benim çok kahrımı çekti Bana fazla uğurlu geldi O arabayı kimseye vermem Onun bakımlarını yaptırıp, onu saklayacağımdedi Gıcık, bankalara kredi ve kredi kartı borçları olduğunu, ikramiyesiyle önce bu borçlarını kapatacağını, yardıma yoksul kişilere de destek edeceğini söyledi BASKI GÜNLERİNİ ANLATTI Talihli 20 sene önce Kastamonu'dan piyango bileti satmak için İstanbul'a gelmiştim Akrabalarımın evlerinde kalıyordum Misafirleri olduğunda cami tuvaletinde veya manâsız tabutların içinde uyuyordum Hep sattığım biletlerden bana ikramiye çıkmasını düş ederdimdedi Kaynak: Sabahtan