Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

buyumeye bağlı olarak değişen yaş, boy ve kutle ilişkisi

buyumeye bağlı olarak değişen yaş, boy ve kutle ilişkisi
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Buyumeye bağlı olarak değişen yaş, boy ve kutle ilişkisisini gosteren bir grafik arıyorum

Cevap: buyumeye bağlı olarak değişen yaş, boy ve kutle ilişkisi

Buyumeye bağlı yaşboykutle indeksi persentil eğrileri ile olculur Aşağıda ornek bir tanesini bulabilirisniz

imagesbuyumeyebagliolarakdegisenyasboyvekutleiliskisi5b00bec648e54

Similar threads

Büyümeye yan olarak değişen yaş, boy ve kütle ilişkisisini bildiren bir grafik arıyorum Cevap: büyümeye emrindeki olarak değişen yaş, doruk ve kütle ilişkisi Büyümeye bağlı yaşboykütle indeksi persentil eğrileri ile ölçülür Aşağıda örnek bir tanesini bulabilirisniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
On iki yaşındaki cocuğun kilosu ve boyu kac olmalıdır? Ağırlığın boya gore uygunluğuna bakılmalıdır zira 12 yaşındaki bir insan buyume cağında olduğundan boyu cok değişken olabilir Dunya Sağlık Orgutu tarafından belirlenmiş vucut kutle endeksi aşağıdaki gibi hesaplanır Kilogram cinsinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
boy kısalığı,boy kısalığının nedenleri,cocuklarda buyume ve gelişme,cocuklarda boy kısalığı Cocuklarda boy kısalığı ve buyume imagescocuklardaboykisaligivebuyume5ad52ae6b84c2 Cocukta boyun yeterince uzamaması cocuğun sağlığının bir yerde bozulduğunun gostergesidir Buyumeyi etkileyen en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Buyume Bozukluğu Buyume Bozuklukları Buyume bozukluğu boy kısalığı yanında yaşıtlarına gore kısa olma veya yeterince boy atamama ile kendini gosterebilmektedir Buyume hızının 4 yaşından once yılda 7 santim, 6 yaşından once yılda 6 santim, 6 yaş puberte arasında ise yılda 45 cm den daha az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bircoğumuz icin boy uzaması onemli bir husustur Uzun boylu olmayı isteyenler icin boy uzatan yiyeceklerin listesini sayfamızda paylaştık Kısa boylu olmak genetik bir faktorun etkisidir Kısa boylu olmaktan korkanlar, boy uzatan yiyeceklere biraz fazla yuklenebilirler Boy uzatmaya yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt