Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Büyüyünce Ne Olacaksın dialogları

Büyüyünce Ne Olacaksın dialogları
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Büyüyünce Ne Olacaksın dialogları Büyüyünce Ne Olacaksın dialogları + Veli büyüyünce ne olacaksın? Traş olucam + büyüyünce ne olucaksın? Pilot olucam + vaaayh ne güzel n'apıcaksın bakalım pilot olunca çok param olucak hostesim olucak metresim olucak + ne olucaksın bakalım büyüyünce? demin karar vermedim düşünme aşamasındayım + görüyo musun hocam işte bilinçli gençlik bu * he evet + ne düşünüyosun peki? astronot olabilirim kalıtımsal mühendisi olabilirim atom mühendisi de olabilirim + ol emrindeki lazım + ne olucaksın bakim sen büyüyünce anne olucam + daha bu yaşta aklı fikri nerelerde senden olsa olsa + ee ne olucaksın büyüyünce? bilmem düşünmedim + aa lakin olur mu bak kaç yaşına gelmişsin artık yavaşça düşünmen lüzumlu de mi bak ülkemizdeki işsizlik oranı ne dek da yükseldi her koyun kendi bacağından asılır biz bilinçli olmalıyız oysa başımızın çaresine bakabilelim de mi bıdı bıdı bıdı işlenmiş hazır olucam ben örtmen olcam + öğretmenlikte de para yok bundan böyle dıdısının dıdısı tamamlanmış hekim olucam cilalı + lakin doktorluğunda gecesi gündüzü değil be sıkıcı meslek ayrıca olmuyorum nan bişi sus sen Buyuyunce ne olcan tatlim + Adam olcam Gizem sen buyuyunce ne olcan? + Dansoz olcam Annesi babasi (Televoleler ) Buyuyunce ne olcan? + Buyuk olcam lan sıpa büyüyünce ne olucan sucuk olucam buyuyunce ne olucan oha felan olucam Büyüyünce ne olcan +Bi mok olmucam mk öbür dünya soruları sorup durmayın lan zıçarım hemen zaınıza bi sttrin gidin ya büyüyünce ne olcan yavrum büyük olcam teyze vay anasını büyüyünce ne olcan chuQ matkap nasıl darbeli ha büyüyünce ne olacaksın ben ne olmak istemiyorum ne olacaksın dedim sana ama ben haelde etmek istiyorum ablam ne olsa nolur olmaz, sen ne olacaksın iyi be tamam emrah büyüyünce ne olacaksın yavrum pezevenk olucam amca neden lan gelen geçen anamı *ikiyor amca, en azından bu işten para kazanırım vay uyanık piiiç uykum değil amca (bittttim ölüyoruuuuuuummm ben bile beklemiyodum bunu ) büyüynce ne olucan evladım u sistem varken bi iş söylersem ancak *öt olurum ben haklı  

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt