Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buzluğa Et Suyu (Kemik suyu) Atma

Buzluğa Et Suyu (Kemik suyu) Atma

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Buzluğa Et Suyu (Kemik suyu) Atma Tarifi İçin Malzemeler

*Etli kemik
*Üzerini geçecek kadar su

Buzluğa Et Suyu (Kemik suyu) Atma Tarifi Yapılışı Kemikleri düdüklü tencereye alıyoruz Üzerini geçecek kadar su koyup ocağın altını açıyoruz Kaynamaya başlayınca üzerinde oluşan köpükleri alıyoruz ve düdüklü tencerenin kapağını kapatıyoruz Yarım saat sonra ocağın altını kapatıyoruz Eğer düdüklünün kapağını kapatmadan önce 1 yemek kaşığı kadar yoğurdu yavaş yavaş etin suyuna karıştırırsanız daha çabuk sürede pişecektir Kemiklerimizi tencereden alıyoruz Etlerini didikleyerek dilediğimiz bir şekilde değerlendiriyoruz Biz suyunu kullanacağımız için suyunu atmıyoruz ve plastik bardaklara süzgeçten geçirerek alıyoruz Soğumaya bırakıyoruz Üzerinde beyaz bir yağ katmanı oluşacak Onu kaşıkla alıyoruz ve buzluğa bardakları dikkatlice koyuyoruz Donduktan sonra dilerseniz üzerini streç filmle kapatabilirsiniz Dilerseniz de buzdolabı poşetlerine koyabilirsiniz Kullanacağınız zamanda bardağı makasla keserek çıkarabilirsiniz veya çözdürerek kullanabilirsiniz Kavanoz bulamayanların kullanabileceği bir yöntem Ben hep bu şekilde saklıyorum tavuk ve et sularını Afiyet olsun…
 
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt