Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buzluğa Kıyma Koyma

Buzluğa Kıyma Koyma

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Buzluğa Kıyma Koyma Tarifi İçin Malzemeler

*dilediğiniz kadar kıyma
*buzdolabı poşeti

Buzluğa Kıyma Koyma Tarifi Yapılışı Kıymayı buzdolabına kaldırmak istediğimizde yetecek kadar porsiyonluk ayırmak gerekiyor Fakat az yer tutması da önemli Ben birkaç yöntemle hazırlıyorum bunları sizinle paylaşmak istedim
ilk olarak kıymayı beze yapar gibi elimize alıp yuvarlıyoruz ve tepsiye sıralıyoruz birbirine değmemesi lazım Buzdolabına kaldırıyoruz 1 saat kadar durduktan sonra çıkarıp buzdolabı poşetine koyuyoruz
2 yöntem kıymayı rulo yapıyoruz buzdolabı poşetine veya streç filme koyup sarıyoruz (daha kolay rulo yapılacaktır) ve keskin bir bıçakla dilimliyoruz Yine tepsiye koyup buzdolabında bekletiyoruz ve hepsini aynı buzdolabı poşetine koyup kaldırıyoruz
3 yöntem dolapta az yer kapladığı için daha çok bu yöntemi tercih ediyorum Kıymayı bozdolabı poşetine koyuyoruz ve elimizle bastırıp yayıyoruz ve inceltiyoruz keskin bir bıçakla dilimliyoruz tepsiye sıralayıp biraz buzdolabında bekletiyoruz tam olarak dondurmuyoruz hepsini aynı poşete koyup tekrar buzluğa kaldırıyoruz
Bu yöntemler dışında tek tek buzdolabı poşetlerine yayarak da koyabilirsiniz Daha sonra üstüste koyup buzdolabına yerleştirebilirsiniz ama tepside dondurup tek buzdolabı poşeti kullanmak daha mantıklı geliyor bana
Kullanacağımız zaman dilediğimiz kadar çıkarıp çözdürüyoruz
**

858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt