Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buzluk İçin Sağlıklı Barbunya Yapımı

Buzluk İçin Sağlıklı Barbunya Yapımı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Buzluk İçin Sağlıklı Barbunya Yapımı Tarifi İçin Malzemeler

*6 KG Barbunya Ben 6 Kg Yaptım Siz istediğiniz Kadar Yapın
*2 Yemek kaşığı Tuz
*Yeteri Kadar Buzdolabı Poşeti

Buzluk İçin Sağlıklı Barbunya Yapımı Tarifi Yapılışı Herkese merhabalar arkadaşlar
Öncelikle bu bir tarif değildir fikirdir
Arkadaşlar ben barbunyayı çok severim yazın tazesini kışın ise yazdan dondurucuya attığım taze barbunyayı kullanmayı seviyorum Sayfamdada tarifi var Ve inanın evimde yiyen herkes tadına bayılıyor bu şekilde çok lezzetli vede daha sağlıklı oluyor
Geçelim yapımına Barbunyalarımızı ayıklayalım iyice yıkayıp derin bir kaba alalım ?zerine 2 Yemek kaşığı Tuz ilave edip ketilimizla kaynattığımız suyu ?zerine dökelim Su barbunyanın ?zerini 2 parmak kadar geçsin iyice karıştıralım yaklaşık yarım saat böyle beklesin ardından suyunu süzüp soğutalım istediğimiz miktarda buzdolabı poşetlerimize veya kilitli poşetlere doldurup dondurucumuza yerleştirelim yapacak herkese afiyetler olsun
Arkadaşlar aslında buzluğumuza atacağımız sebzeleri mutlaka şoklamamız gerekiyormuş uzmanlar õyle diyor Sevgiyle kalın Hayırlı mutlu günler Herkese ??
*

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt