iltasyazilim
FD Üye
Buzluk İçin Sağlıklı Barbunya Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
*6 KG Barbunya Ben 6 Kg Yaptım Siz istediğiniz Kadar Yapın
*2 Yemek kaşığı Tuz
*Yeteri Kadar Buzdolabı Poşeti
Buzluk İçin Sağlıklı Barbunya Yapımı Tarifi Yapılışı Herkese merhabalar arkadaşlar
Öncelikle bu bir tarif değildir fikirdir
Arkadaşlar ben barbunyayı çok severim yazın tazesini kışın ise yazdan dondurucuya attığım taze barbunyayı kullanmayı seviyorum Sayfamdada tarifi var Ve inanın evimde yiyen herkes tadına bayılıyor bu şekilde çok lezzetli vede daha sağlıklı oluyor
Geçelim yapımına Barbunyalarımızı ayıklayalım iyice yıkayıp derin bir kaba alalım ?zerine 2 Yemek kaşığı Tuz ilave edip ketilimizla kaynattığımız suyu ?zerine dökelim Su barbunyanın ?zerini 2 parmak kadar geçsin iyice karıştıralım yaklaşık yarım saat böyle beklesin ardından suyunu süzüp soğutalım istediğimiz miktarda buzdolabı poşetlerimize veya kilitli poşetlere doldurup dondurucumuza yerleştirelim yapacak herkese afiyetler olsun
Arkadaşlar aslında buzluğumuza atacağımız sebzeleri mutlaka şoklamamız gerekiyormuş uzmanlar õyle diyor Sevgiyle kalın Hayırlı mutlu günler Herkese ??
*
*6 KG Barbunya Ben 6 Kg Yaptım Siz istediğiniz Kadar Yapın
*2 Yemek kaşığı Tuz
*Yeteri Kadar Buzdolabı Poşeti
Buzluk İçin Sağlıklı Barbunya Yapımı Tarifi Yapılışı Herkese merhabalar arkadaşlar
Öncelikle bu bir tarif değildir fikirdir
Arkadaşlar ben barbunyayı çok severim yazın tazesini kışın ise yazdan dondurucuya attığım taze barbunyayı kullanmayı seviyorum Sayfamdada tarifi var Ve inanın evimde yiyen herkes tadına bayılıyor bu şekilde çok lezzetli vede daha sağlıklı oluyor
Geçelim yapımına Barbunyalarımızı ayıklayalım iyice yıkayıp derin bir kaba alalım ?zerine 2 Yemek kaşığı Tuz ilave edip ketilimizla kaynattığımız suyu ?zerine dökelim Su barbunyanın ?zerini 2 parmak kadar geçsin iyice karıştıralım yaklaşık yarım saat böyle beklesin ardından suyunu süzüp soğutalım istediğimiz miktarda buzdolabı poşetlerimize veya kilitli poşetlere doldurup dondurucumuza yerleştirelim yapacak herkese afiyetler olsun
Arkadaşlar aslında buzluğumuza atacağımız sebzeleri mutlaka şoklamamız gerekiyormuş uzmanlar õyle diyor Sevgiyle kalın Hayırlı mutlu günler Herkese ??
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.