iltasyazilim
FD Üye
Buzluk Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler
*250 gram yumuşatılmış margarin
*1 su bardağı pudra şekeri
*1 su bardağı nişasta
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 adet yumurta
*3 yemek kaşığı toz şeker
*2 yemek kaşığı kakao
*1 paket kabartma tozu
*45 *su bardağı un
*4 bardak un da olur
Buzluk Kurabiyesi Tarifi Yapılışı Margarini bir kaba alalım pudra şekeri ile karıştırın Üzerine nişasta, sıvı yağ, yumurta ve şekeri katıp*çırpın Son olarak kabartma tozu ve unu ilave edip yoğurmaya devam edin 2 parça halinde ayırıp birini sade diğerine kakaolu olarak istediğiniz şekli verin 180 derece fırında 15 20 dakika pişirin 23 ay saklanabilir *Saklama kabı ile iyice kapatın Ben sürekli yapıyorum çok pratik ve tadı hiç değişmiyor taze kalıyor Aniden misafirler için çok güzel oluyor ve beğeniliyor
*
*250 gram yumuşatılmış margarin
*1 su bardağı pudra şekeri
*1 su bardağı nişasta
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 adet yumurta
*3 yemek kaşığı toz şeker
*2 yemek kaşığı kakao
*1 paket kabartma tozu
*45 *su bardağı un
*4 bardak un da olur
Buzluk Kurabiyesi Tarifi Yapılışı Margarini bir kaba alalım pudra şekeri ile karıştırın Üzerine nişasta, sıvı yağ, yumurta ve şekeri katıp*çırpın Son olarak kabartma tozu ve unu ilave edip yoğurmaya devam edin 2 parça halinde ayırıp birini sade diğerine kakaolu olarak istediğiniz şekli verin 180 derece fırında 15 20 dakika pişirin 23 ay saklanabilir *Saklama kabı ile iyice kapatın Ben sürekli yapıyorum çok pratik ve tadı hiç değişmiyor taze kalıyor Aniden misafirler için çok güzel oluyor ve beğeniliyor
*