Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Buzzer'ı Kullanmak

Buzzer'ı Kullanmak
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Buzzer biliyorsunuz bilgisayar açılırken öter
Peki bu buzzer ı Windows açıkken nasıl öttürebiliriz? Yani biz anakarta emir göndereceğiz o da öttürecek Bunu öylesine istiyorum böyle bir şey var mı?

Similar threads

Buzzer biliyorsunuz bilgisayar açılırken öter Peki bu buzzer ı Windows açıkken nasıl öttürebiliriz? Yani biz anakarta emir göndereceğiz o da öttürecek Bunu öylesine istiyorum böyle bir şey var mı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Buzzer biliyorsunuz bilgisayar açılırken öter Peki bu buzzer ı Windows açıkken nasıl öttürebiliriz? Yani biz anakarta emir göndereceğiz o da öttürecek Bunu öylesine istiyorum böyle bir şey var mı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt