Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

C: Hard Truck: Apocalypse Hileleri %100 calısıo bakmadan gecme

C: Hard Truck: Apocalypse Hileleri %100 calısıo bakmadan gecme
0
204

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hard Truck: Apocalypse

Masa üstündeki Hard Truck: Apocalypse ikonuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada hedef kısmının sonuna console ekleyin ekliyince böle bir satır olacak

tamam deyip oyuna girin girince é tuşuna basın ve bu kodları yazın

alttaki kodları parantez içindekileri dahil yazılmalıdır yoksa olmaz

giveall() 10 k para,Ful depo, araç tamiri bedava

givemoney (N) 10 k para(buranın icine istediginiz say miktarını yazın o kadar para gelir oke)

truck (N) Yeni kamyonlar verir(bana hep ilk oyuna basladıgım kamyonu verio tavsiye etmem denemek isteyen oyunu save etsin sora denesin )

god (1) Hasar almaz aracınız(en güzeli de bu süper bise hic hasar almıyon)

giveguns (N) yeni silahlar(manyak silahlar veriyo tavsiye ederim süper)

map (N) Bütün bölümler açılır(buda cok güzel tüm yerler acılıyo)
ADIMLAR
simdi size Hard Truck: Apocalypse: YE SAG TIKLAYIN

C:\Program Files\Buka\Hard Truck Apocalypse\htaexeconsole

BUNU ALIP Hard Truck: Apocalypse YA SAG TIKLAYIP HEDEF KISMINA YAPISTIRIN BEN KENDİMİNKİNDEN ALDIM BENDE HİLE CALISIYO

Similar threads

Şu an hiç bir türk sitesinde bulunmuyor bu oyunun hilesi inanmazsanız arayın Hard Truck: Apocalypse Masa üstündeki Hard Truck: Apocalypse ikonuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada hedef kısmının sonuna console ekleyin ekliyince böle bir satır olacak tamam deyip oyuna girin girince é...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Hard Truck Apocalypse Hilelerini yaparken: 1Kısayola gelip sağ tıklayınız 2Özelliklere giriniz 3Hedef bolümünün sonuna bir boşluk ekleyerek consoleyazın C:\Program Files\Buka\Hard Truck Apocalypse\htaexeconsole 4Yazdıktan sonra oyuna girin ve bu kodları yazın: Tanrı Modu (her yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Hard Truck Apocalypse Hilelerini yaparken: 1Kısayola gelip sağ tıklayınız 2Özelliklere giriniz 3Hedef bolümünün sonuna bir boşluk ekleyerek consoleyazın C:\Program Files\Buka\Hard Truck Apocalypse\htaexeconsole 4Yazdıktan sonra tamam deyip oyuna girin ve bu kodları yazın: Tanrı Modu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
herkese selamalşr oyunumuz dahaçok yeni fazla olmadı çıkalı araştırdım hiellerini bulamadım belki farkeden arkadaşalr vardır ama etmeyenler için ben söliyim ilk apocalypse oyunundaki tüm hileler rise of clanstada geçerli ben size apocalypsenin hiellerini vericem 2 oyundada kullanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Hard Truck Apocalypse ipucları Masa ustundeki Hard Truck: Apocalypse ikonuna sağ tıklayıp ozelliklere gelin orada hedef kısmının sonuna console ekleyin ekliyince bole bir satır olacak tamam deyip oyuna girin girince é tuşuna basın ve bu kodları yazın alttaki kodları parantez icindekileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt