Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cabalama kaptan ben gidemem ne demek

Cabalama kaptan ben gidemem ne demek
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cabalama kaptan ben gidemem nedir, Cabalama kaptan ben gidemem deyimi, Cabalama kaptan ben gidemem anlamı

Cabalama kaptan ben gidemem : Zorlamanın hic faydası yok, ben bu işi yapacak gucte değilim; boşuna uğraşıyorsun, yapamam, gitmem,anlamında kullanılır

Similar threads

Cabalama Kaptan Ben Gidemem Ne Demek Cabalama Kaptan Ben Gidemem Deyimi Ne Demek Bu deyim;“Zorlamanın hic faydası yok, ben bu işi yapacak gucte değilim; boşuna uğraşıyorsun, yapamam, gitmem, anlamında kullanılır O kadar zor gunler geciriyorum ki cabalama kaptan ben gidemem
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Allah Bana Ben De Sana Deyimi Allah Bana Ben De Sana Deyiminin Anlamı nedir Allah Bana Ben De Sana ne demek Allah Bana Ben De Sana Deyiminin Anlamı Olmayan bir şeyin istenmesi durumda Bende olursa sanada veririm anlamında kullanılan soz
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Cemaziyelevvelini Bilmek Deyimi Ne Demek Cemaziyelevvelini Bilmek Ne Demek Bu deyim daha cok senin gecmişini tum ayrıntılarıyla bilirim anlamında kullanılır Bir kişinin gecmişiyle ilgili olumsuzluklarını anlatmak anlamını icerir Hic boşuna kendini ağırdan satma, biz senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Tevfik Fikret Tarihi Kadim Şiiri Tarihi Kadim Tevfik Fikret Şiiri Tevfik Fikret Tarihi Kadim TARİH'İ KADİM Puan Ver : İşte, der, insanoğlunun gecmiş hayatı bu Ve başlar bize maval okumaya Ninniler uydurup uyutur bizi dedelerimizin derin boşluklar icinde, uzun, zifiri karanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyimi Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Anlamı nedir Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek ne demek Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyiminin Anlamı cok kurumlu olmak, kendini cok beğenmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt