Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çabuk Turşu

Çabuk Turşu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çabuk Turşu Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet patlıcan
*1 adet kabak
*2 adet salatalık
*56 adet yeşil biber
*23 adet kırmızı biber
*1 adet domates
*56 diş sarımsak
*1 su bardağı koruk suyu
*23 parça limon tuzu
*tuz
*su

Çabuk Turşu Tarifi Yapılışı Malzemeler ufak şekilde doğranır ve tencereye alınır Üzerine kadar su doldurulur, kaynatılır Biraz yumuşayınca koruk suyu, tuz ve limon tuzu eklenir biraz daha kaynatılır Yumuşayınca soğuması için kenara alınır Soğuyunca yemeklerin yanında servis edilir Afiyet olsun

Similar threads

Pişmiş Turşu Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo patlıcan *Yarım kilo biber *56 diş sarımsak *Yağ *Tuz *Koruk suyu *Arzuya göre kırmızı biber acı biber kullanılabilir Pişmiş Turşu Tarifi Yapılışı Patlıcanları küp küp doğruyoruz tuzlu suda bekletiyoruz acısının çıkması için Biberleri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ramazan İçin Çabuk Turşu (1 Günde) Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı su *1 su bardağı sirke *1 yemek kaşığı salamura tuzu *1 tatlı kaşığı şeker *1 çay kaşığı limon tuzu *Ben bu ölçülerin 1, 5 katını kullandım Sebzeleri tahmini yazıyorum, ölçmedim: *12 kg salatalık *12 kg yeşil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Karışık Turşu Tarifi İçin Malzemeler *5 litre kavanoz *1 kg kornişon turşu *12 kg lahana *12 havuç *12 yeşil biber *12 kelek *12 acur *1 su bardağı kaya tuzu *1 su bardağı toz şeker *1015 diş sarımsak *1015 kereviz yaprakları Karışık Turşu Tarifi Yapılışı Turşuluk malzemelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Patlıcan Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *Patlıcan *Sarımsak *Limon suyu (yoksa limon tuzu) *Tuz *Sıvı yağ *Sirke Patlıcan Turşusu Tarifi Yapılışı Patlıcanlar doğranır Fotoğraflarda gördüğünüz gibi iki türlü doğrayabilirsiniz Acısını bırakması için yarım saat tuzlu suda bekletilir Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Yağlı Biber Turşusu (Çabuk Turşu) Tarifi İçin Malzemeler *1 kg’lık kavanoz *1 kg sivri biber (kıl biber) *1 su bardağı üzüm sirkesi *1 su bardağı zeytinyağı *1 su bardağı su *1 çorba kaşığı kaya tuzu *67 diş sarımsak (kabaca ezilmiş veya irice doğranmış) Yağlı Biber Turşusu (Çabuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt