Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

caddelerde ruzgar flut notaları ve sozleri

caddelerde ruzgar flut notaları ve sozleri
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
furkan kızılay aşksın sen
caddelerde ruzgar flut nonaları acill

Caddelerde Ruzgar Flut Notaları
mimimimifami
mimimilami
rerereremire
rereremire
dodododoredo
dododoredo
sisisisidosi
sisidosila
2 kısım
rerererelami
rererelasolfami
mimimifami
dododoredo
sisisisiremi
miredosila
2kısmı 2kere calıcaksınız

Caddelerde ruzgar aklımda aşk var
Gece yarısında eski yağmurlar
şarkı soyluyorlar sessiz usulca
Ozlediğim şimdi cok uzaklarda

Deli dolu gunler hayat guzeldi
Kahkahalarıyla gunler gecerdi
Ellerim uzanmaz dokunamamki
Ozlediğim şimdi cok uzaklarda

O da ozluyormuş benim birtanem
Cok uşuyormuş ben olmayınca
Oyle yazıyor son mektubunda

O da ozluyormuş benim birtanem
Hep ağlıyormuş ben olmayınca
Oyle yazıyor son mektubunda

Similar threads

Caddelerde Ruzgar şarkısı Gitar Notaları mimimimifami mimimifami rerereremire rereremire dodododoredo dododoredo sisisisidosi sisisidosila Gitar akorları Caddelerde Ruzgar Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var Dm gece yarısında eski yağmurlar Am şarkı soyluyorlar sessiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
bana lutfen caddelerde ruzgar melodika notasını bulun nolur birine soz verdim calmam lazıım Cevap: caddedelerde ruzgar melodika notası Caddelerde Ruzgar Melodika nota mimimimifami mimimifami rerereremire rereremire dodododoredo dododoredo sisisisidosi sisisidosila
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Caddelerde Ruzgar Flut Notaları Caddelerde Ruzgar Notaları Caddelerde Ruzgar şarkısının flut notalarını mimimimifami mimimifami rerereremire rereremire dodododoredo dododoredo sisisisidosi sisisidosila
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Aşağıda Kayahan'ın sevilen ve yıllarca Nilufer'in guzel sesinden dinleidğimiz bestesi Caddeler Ruzgar Melodika notaları ile bu guzel şarkının sozlerini bulabilirsiniz Caddelerde Ruzgar Melodika Notaları 2)mimimimifamimimimilamirerereremirerereremiredodo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
furkan kızılay aşksın sen caddelerde rüzgar flüt nonaları acill Caddelerde Rüzgar Flüt Notaları mimimimifami mimimilami rerereremire rereremire dodododoredo dododoredo sisisisidosi sisidosila 2 kısım rerererelami rererelasolfami mimimifami dododoredo sisisisiremi miredosila...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt