Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Caddelerde Ruzgar şarkısının Gitar Notaları

Caddelerde Ruzgar şarkısının Gitar Notaları
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Caddelerde Ruzgar Gitar Akoru

Am
caddelerde ruzgar aklimda ask var
Dm
gece yarisinda eski yagmurlar
Am
sarki soyluyorlar sessiz usulca
E
ozledigim simdi cok uzaklarda
Am
deli dolu gunler hayat guzeldi
Dm
kahkahalariyla gunler gecerdi
AM
ellerim uzanmaz dokunamaz ki
E Am
ozledigim simdi cok uzaklarda
Dm
o da ozluyormus benim birtanem
Am
cok usuyormus ben olmayinca
E Am
oyle yaziyor son mektubunda

La la la la(b gibi soylenecek)

tekrar a

Similar threads

Caddelerde Ruzgar şarkısı Gitar Notaları mimimimifami mimimifami rerereremire rereremire dodododoredo dododoredo sisisisidosi sisisidosila Gitar akorları Caddelerde Ruzgar Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var Dm gece yarısında eski yağmurlar Am şarkı soyluyorlar sessiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Caddelerde Ruzgar gitar tab Caddelerde Ruzgar gitar akorları Nilufer Caddelerde Ruzgar gitar notası Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var Dm gece yarısında eski yağmurlar Am şarkı soyluyorlar sessiz usulca E ozlediğim şimdi cok uzaklarda Am deli dolu gunler hayat guzeldi Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Caddelerde Ruzgar şarkısı notaları Nilufer Caddelerde Ruzgar akor,tab,nota imagesnilufercaddelerderuzgargitarnotasi5adaaea47559a Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var Dm gece yarısında eski yağmurlar Am şarkı soyluyorlar sessiz usulca E ozlediğim şimdi cok uzaklarda Am deli dolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kolay Calınan Gitar Parcaları Kolay Gitar Notaları Sevdan Bir Ateş imageskolaygitarparcalar5ada3aa0c2c5b Caddelerde Ruzgar Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var, Em gece yarısında eski yağmurlar, Am şarkı soyluyorlar sessiz usulca Em ozledim şimdi cok uzaklarda Am...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Aşağıda Kayahan'ın sevilen ve yıllarca Nilufer'in guzel sesinden dinleidğimiz bestesi Caddeler Ruzgar Melodika notaları ile bu guzel şarkının sozlerini bulabilirsiniz Caddelerde Ruzgar Melodika Notaları 2)mimimimifamimimimilamirerereremirerereremiredodo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,475Konular
981,234Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt