Cagatay Ulusoy askini itiraf etti! cagatay ulusoy resimleri cagatay ulusoy hayati cagatay ulusoy aski tüm haberler burada melekler Adını Feriha koydum dizisinin başarılı ve yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoyun yeni bir ilişkisi varmış meleklerim Öğrendiğimize kadar de bu ilişki tam 11 aydır devam ediyormuş Genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy 11 aydır kimle birlikteymiş dersiniz? İşte haberimizin tamamı 1548647461 1548647461 cagatayulusoyaskiniitirafetti5c4e7c2a07f29cagatayulusoyaskiniitirafetti5c4e7c2a07f29 cagatayulusoyaskiniitirafetti5c4e7c2a07f29 Genç oyuncu Çağatay Ulusoy, dün gece Etiler'de trafik çevirmesinde görüntülendi Set çıkışı rutin trafik çevirmesine yakalanan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Gece gezmesinden gelmiyorum, setten çıktım eve bu vesileyle çevirdilerdiyerek gece hayatından hoşlanmadığını ve daha çok evde süre geçirmeyi sevdiğini belirtti SEVENLERİMİ SEVİYORUM! Yakışıklı oyuncu, genç kızların yeni sevgilisi haline gelmesinden mutlu olduğunu dile getirdi Sevenlerimi ben de seviyorum Sağ olsunlar sete izlemeye gelenler oluyor ve beni mutlu ediyorlardedi BİR İLİŞKİM VAR! Çağatay Ulusoy 11 aylık bir ilişkisi olduğunu ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi Setten arta kalan zamanlarında ailesi ve sevgilisine süre ayırdığını dile getiren ünlü oyuncu az önce evlilik için erken olduğunun da altını çizdi Bütün ısrarlara rağmen sevgilisini giz gibi saklayan Çağatay Ulusoy bunda çok başarılı meleklercagatayulusoyaskiniitirafetti5c4e7c2a0d299alt Lakin yarın öbürgün hayranları ve basın peşini bırakmayacak, mutlaka o da sevgilisiyle görüntülenecektircagatayulusoyaskiniitirafetti5c4e7c2a3accbgifalt :tik: :tik: :tik: