Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cağatay Ulusoy Evli Mi

Cağatay Ulusoy Evli Mi
0
191

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cağtay ulusoy bekar mı
Cağatay ulusoy'un sevgilisi kim
Cağatay ulusoy kiminle beraber

imagescagatayulusoyevlimi5ad20d6816ae0

Henuz bekar olan Cağatay Ulusoy'un kendinden 15 yaş buyuk sosyetik guzel Selin Boronkay ile aşk yaşadığı soyleniyor

Selin Boronkay ile aşk dedikodularına karıştığı Cağatay Ulusoy asla manken ve oyuncu sevgilisi olmayacağını soyledi

Ulusoy 'un yaptığı acıklama gundeme bomba gibi duştu

Manken ve oyuncu olan bir sevgilisi olmasını istemediğini belirten Cağatay Ulusoy Buyuk konuşuyorum evet Allah belamı versin bir tane manken oyuncu sevgilim olmayacak Rol gereği bile olsa bir erkekle opuşmeleri, bir erkekle verdikleri samimi pozlar beni rahatsız eder Benim dokunduğum beraber uyuduğum insana kimse dokunmamalı İlişki bazında bu piyasada temiz kalmak zor Manken'le oyuncuyla hayatta işim olmazşeklinde konuştu

Cağatay Ulusoy 'un ozel hayatı hakkında yaptığı bu acıklama yakışıklı oyuncunun hayranlarını rahatlattı Hayranları Ulusoy 'a o kadar bağlanmış ki, genc oyuncunun bir sevgilisi olması fikrine pek sıcak bakmıyorlar

Evli olmasını nasıl karşılarlar bilemiyorum imagescagatayulusoyevlimi5ad20d696b33cpng

Similar threads

cağatay ulusoy un sevgilisi varmı,cağatay ulusoy un ozel hayatı,cağatay ulusoy un sevgilisi kim,cağatay ulusoy un sevgilisi imagescagatayulusoyozelhayati5ad20b67d0a5e Genc kızların yeni sevgilisi Cağatay Ulusoy kendisinden tam 15 yaş buyuk Selin boronkay ile birlikte Adını Feriha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
cağatay ulusoy un menajeri, cağatay ulusoy menajeri Cağatay Ulusoy'un menajeri Selin Boronkay imagescagatayulusoymenajeri5ad20d4c499dc Adını Feriha Koydum dizisinde rol alan oyuncu Cağatay Ulusoy’un kendinden 15 yaş buyuk Selin Bronkay’la ilişkisi olduğu haberlerine Selin Boronkay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
cağatay ulusoy sevgilisi kimdir, cağatay ulusoy un sevgilisi Cağatay Ulusoy 'un sevgilisi var mı? imagescagatayulusoysevgilisikim5ad20d55d3a24 2019 Best model birincisi olan 21 yaşındaki yakışıklı modeloyuncu Cağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum ile tv ekranlarında boy gostermeye başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Cağatay Ulusoy'un Gercek Sevgilisi kim Ceyda Gonenc kimdir Ceyda Gonenc resimleri Cağatay Ulusoy sevgilisi resimleri Cağatay Ulusoy'un Gercek Sevgilisi Ceyda Gonenc imagescagatayulusoyungerceksevgilisiceydagonenc5ad20046797ed 'Adını Feriha Koydum'un 'Emir'i Cağatay Ulusoy'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Cağatay Ulusoy goz ameliyatı, Cağatay Ulusoy goz rahatsızlığı Cağatay Ulusoy Gozunden Ameliyat Oldu Adını Feriha Koydum dizisi oyuncusu ve Genc kızların sevgilisi Cağatay Ulusoy'a nazara geldiDun sabah erken saatlerde menajeri Selin Boronkay ile hastaneye gelen unlu oyuncunun sol goz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt