Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çağatay ulusoy nerede okuyor

çağatay ulusoy nerede okuyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
çağatay ulusoy nerde okuyor,çağatay ulusoy hangi lise mezunu,çağatay ulusoy hangi üniversitede okuyor

Çağatay Ulusoy bir röportajında Nerede okuyorsun sorusuna verdiği yanıt;

İstanbul Üniversitesi Peyzaj mimarlığında okuyorum ama dizi dolayısıyla dondurdum
Liseyi Halkalı ticaret lisesinde bitirdim4 aydır diziden nedeniyle Etilerdeyim *

Similar threads

Çağatay ulusoy un lisedeki hali Televizyon ekranlarının şimdilerde rağbette en iyi isimlerinden birisi olarak gösteriliyor Çağatay UlusoyGenç oyuncunun hayranları lise yıllarındaki hallerini görmek istermisinizAşağıdaki resimlerde Çağatay Ulusoy'un lise yıllarındaki hallerini görebilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Çağatay Ulusoy Lise Yılları Çağatay Ulusoyun Lise Yılları hakkında detaylı bir data yokLiseyi Halkalı tic lisesinde bitirmişŞu anda İstanbul Üniversitesi Peyzaj mimarlığında okuyor Çağatay Ulusoy, Halkalı Ticaret Iş Lisesi mezunu Cansel Elçin ile bu fotoğrafı çektirdiğinde de lise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Çağatay Ulusoy Çıktığı Dergi İsimleri Çağatay Ulusoy Çıktığı Dergiler Hangileri Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 yılında İstanbul doğumlu Çağatay Ulusoy hem 190 boya sahip hemen ise İstanbul Üniversitesi Peyzaj bölümünde okumaktaÇağatay ulusoy bir çok dergiye çıktı işte bu dergilerden bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Çağatay Ulusoyun Oynadığı Diziler Çağatay Ulusoy 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu Yarışma öncesi İstanbul Üniversitesi'nde peyzaj bölümünde okudu ve oyunculuk dersleri aldı Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum dizisinde Dikte karakterini canlandırdı Show tv ekranlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
çağatay ulusoy kim hakkında veri İstanbul Üniversitesi Peyzaj bölümü öğrencisi Çağatay Ulusoy yaklaşık 2 yıldır Selin Boronkayın ajansında modellik yapıyor Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi bir çok meşhur ismi, sinema ve podyum dünyasına kazandıran Best Model yarışmasının 2010 erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt