Çağatay Ulusoy ölümden döndüm dedi çağatay ulusoy okul hayatı çağatay ulusoy ışıltılar programı fotoları haberleri burada arkadaşlar Genç kızların yeni gözdesi Çağatay ulusoy okul hayatı ile ilgili garip çarpıcı açıklamalarda bulundu Bizde bu sayfamızda Çağatay Ulusoy hayranları için o açıklamalara yer veriyoruz Melek'ler 1548643284 1548643284 cagatayulusoyolumdendondumdedi5c4e6bd96421ecagatayulusoyolumdendondumdedi5c4e6bd96421e cagatayulusoyolumdendondumdedi5c4e6bd96421e “Adını Feriha Koydum dizisiyle adını duyuran oyuncu Çağatay Ulusoy, “Işıltılar programında Tahire Demircan’ın sorularını yanıtladı “21 yaşındayım lakin erken duruldum diyen Ulusoy, ortaokuldayken çok deli doymuş bir genç olduğunu vurguladı Arkadaşlarıyla sık sık okulu kırıp sandalla Marmara Denizi’ne açıldıklarını söyleyen Ulusoy, bir gün akıntıya kapıldıklarında ölümden nasıl döndüklerini anlattı: “Arkadaşlarımla Yeşilköy’den bir kayık kiraladık Ben kürek çekiyorum, ben yorulunca bir arkadaş çekiyor Deniz de sakin baya açığa gittik Birden kürekleri çekmememize rağmen baktık tekne gidiyor adalara içten 1516 yaşlarındaydık, bağrıdık, dikkat çekici yaptık bizi kurtarın diye Akıntıdan çıkana değin bir tekne bize yardım etti Daha Sonra da böyle bir şeyi yeniden yapmadık