Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çağatay Ulusoy Oynadığı Diziler

Çağatay Ulusoy Oynadığı Diziler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çağatay Ulusoyun Oynadığı Diziler
Çağatay Ulusoy dizileri

Çağatay Ulusoy'un oynadığı diziler; Adını Feriha Koydum
Çağatay Ulusoy bu dizi ile bir bakıma televizyon dünyasına merhaba dedi *

Similar threads

Çağatay Ulusoyun oynadığı diziler Çağatay Ulusoy dizileri Çağatay Ulusoy'u Adını Feriha Koydum dizisinde Emir karakteriyle tanıdık Çağatay Ulusoy'un rol aldığı diziler: Adını Feriha Koydum *
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Çağatay Ulusoyun Oynadığı Diziler Çağatay Ulusoy 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu Yarışma öncesi İstanbul Üniversitesi'nde peyzaj bölümünde okudu ve oyunculuk dersleri aldı Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum dizisinde Dikte karakterini canlandırdı Show tv ekranlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Çağatay Ulusoy'un Şaşırtıcı Görüntüleri Adını Feriha Koydum dizisinde Dikte rolüyle tanıdığımız ardından Emirin yolu dizisiyle hayran kitlesini çoğaltan Çağatay Ulusoyun yepyeni görüntüleri ortaya çıktı Meğer Çağatay Ulusoy bundan önce Bağımsızlık Özer'in yönettiği 'Paranoya' adlı kısa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi ceyda mı, Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi kim, ceyda gönenç Çağatay Ulusoy sevgilimi Çağatay Ulusoy ’un Sevgilisi Ceyda Gönenç mi? Genç kızların gözdesi Çağatay Ulusoyun yaşantısını cümbür cemaat merakla takip ediyor Çağatay Ulusoy ’un geçtiğimiz günlerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Çağtay Ulusoy'un sürpriz sevgilisi Dikte sarrafoğlu'nun gerçek sevgilisi Çağatay Ulusoy kendinden 15 yaş büyük sosyetik hoş Selin Boronkay ile aşk yaşıyor Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaşan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un, kendisinden 15 yaş büyük olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,474Konular
981,224Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt