iltasyazilim
FD Üye
Çağatay Ulusoy Görüşme
Çağatay Ulusoy Röportajı
Çağatay Ulusoy Röportajları
Çağatay Ulusoy Mülâkat
Derya Türkmen: Bu veri internette olmasına rağmen kimse muhakkak değil netliğinden doğum tarihin ne VE nerelisin?
Çağatay Ulusoy: 23 eylül 1990 istanbul bakırkoy dogumluyum, anne tarafı bosnak baba Bulgar gocmeni
Derya T : Mektep Devam Ediyor mu?
Çağatay U : Mektep Devam
Derya T : Peyzaj Mimarlığı Okuyorsun,, Neden Peyzaj Mimarlığı?
Çağatay U: Kendim Seçtim Bu Bölümü Fakat Mimarlık Değil, Sulama Tasarım Sistemleri
Derya T : Ailenin Tek Çocuğumusun, Kardeşlerin Var mı?
Çağatay U: 13 yaşında 1 erkek kardeşim var
Derya T: 2 yıllık modellik yaptıktan sonradan oyunculuğa adım attın Senin İçin Modellik Bitti mi Yoksa Devam mı?
Çağatay U : Modellik daima devam
Derya T: Oyunculuk Dışardan Bakınca Kolay Görünüyor İçeriden Nasıl?
Çağatay U: Oyunculuk okul gibi, hergün yeni birşey öğreniyorsun 40 yaşıma da gelsem Hâlâ öğreneceğim
Derya T: Aşkı memnu dizisinde misafir oyuncu olarak yer aldığın yazıyor internette Lakin kimsenin elinde böyle bir gösterme yok sevenlerin bu bölümü merak ediyor
Onların merakı benim de merak etmemi sağladı Yanıt?
Çağatay U: Hayır Oynamadım, Yalan Haber
Derya T: Şu sıralar diziler ve dizilerde bulunan erkek oyuncular revacta En gençleri Sensin ve kısa süre da hayran kitlen oluştu
Mutlaka düş etmişsindir böyle bir başarı ve sevgiyi Birebir yaşamak nasıl,,,şımartıyor mu?
Çağatay U: Daha farkına varamadım açıkçası Haftanın 6 günü setteyim, dışarıdaki tepkileri farkedemiyorum fakat fan sayfalarında fazla güzel tepkiler var çok mutlu oluyorum
Derya T: Dizi dışarıya teklifler geldi mi?
Çağatay U: Fazla güzel projeler geliyor
Derya T: Beğenip misal aldığın oyuncular var mı? Kimler?
Çağatay U: Kenan imirzalıoğlu , Kıvanç Tatlıtuğ
Derya T: Adını Feriha Koydum dizisi ile dürüst adım attığın görünüyor Kendin mi seçtin bu proje de olmayı yahut yönlendirenler oldu mu?
Çağatay U: Best model seçildiğim gece sayın Erkan Özerman Ve menajerim Selin Boronkay aradı Medyapımdan 2 teklif geldi diye Ilk projede yaşım çok küçük bulundu 2 proje bu (adını feriha koydum) dizi oldu ve çok beğendim
Derya T: Dizideki Dikte Gibi Bir Kızın Peşinden Koştuğun Oldu mu?
Çağatay U: Bu çok özel
Derya T: Bir röportajın da Aşk Değil Demişsin Hâlâ benzer mı?
Çağatay U: Ne eyvah ama Aşk Yok
Derya T: Namına açılan forum sayfaları hayran sayfalarını peşine düşüp takip ediyor musun?
Çağatay U: Ilk Olarak Belirteyim, twitter ve facebook sahsi hesabım değil Adıma açılan facebook fan sayfalarını arasıra takip ediyorum Fakat o yazar ben değilim Yalnızca menajerim aracılığı ile twitter da menajerimin hesabından yanıt yazıyorum
Derya T : Facebook ve twitter da olmanı isteyenlerin sayısı artı olacak mısın?
Çağatay U: twitter ve facebook ta OLMAYACAĞIM
Derya T: Bundan sonradan seni nerede göreceğiz, kariyer planların nedir?
Çağatay U: Oyunculuğumu ve modelliği geliştireceğim Önümüzdeki senelerde her iki konuda da yurt dışarıda kastetmek istiyorum
Derya T: Sana ulaşmak isteyenler nereden nasıl ulaşabilirler?
Çağatay U: Ajansımdan S Management
*
Çağatay Ulusoy Röportajı
Çağatay Ulusoy Röportajları
Çağatay Ulusoy Mülâkat
Derya Türkmen: Bu veri internette olmasına rağmen kimse muhakkak değil netliğinden doğum tarihin ne VE nerelisin?
Çağatay Ulusoy: 23 eylül 1990 istanbul bakırkoy dogumluyum, anne tarafı bosnak baba Bulgar gocmeni
Derya T : Mektep Devam Ediyor mu?
Çağatay U : Mektep Devam
Derya T : Peyzaj Mimarlığı Okuyorsun,, Neden Peyzaj Mimarlığı?
Çağatay U: Kendim Seçtim Bu Bölümü Fakat Mimarlık Değil, Sulama Tasarım Sistemleri
Derya T : Ailenin Tek Çocuğumusun, Kardeşlerin Var mı?
Çağatay U: 13 yaşında 1 erkek kardeşim var
Derya T: 2 yıllık modellik yaptıktan sonradan oyunculuğa adım attın Senin İçin Modellik Bitti mi Yoksa Devam mı?
Çağatay U : Modellik daima devam
Derya T: Oyunculuk Dışardan Bakınca Kolay Görünüyor İçeriden Nasıl?
Çağatay U: Oyunculuk okul gibi, hergün yeni birşey öğreniyorsun 40 yaşıma da gelsem Hâlâ öğreneceğim
Derya T: Aşkı memnu dizisinde misafir oyuncu olarak yer aldığın yazıyor internette Lakin kimsenin elinde böyle bir gösterme yok sevenlerin bu bölümü merak ediyor
Onların merakı benim de merak etmemi sağladı Yanıt?
Çağatay U: Hayır Oynamadım, Yalan Haber
Derya T: Şu sıralar diziler ve dizilerde bulunan erkek oyuncular revacta En gençleri Sensin ve kısa süre da hayran kitlen oluştu
Mutlaka düş etmişsindir böyle bir başarı ve sevgiyi Birebir yaşamak nasıl,,,şımartıyor mu?
Çağatay U: Daha farkına varamadım açıkçası Haftanın 6 günü setteyim, dışarıdaki tepkileri farkedemiyorum fakat fan sayfalarında fazla güzel tepkiler var çok mutlu oluyorum
Derya T: Dizi dışarıya teklifler geldi mi?
Çağatay U: Fazla güzel projeler geliyor
Derya T: Beğenip misal aldığın oyuncular var mı? Kimler?
Çağatay U: Kenan imirzalıoğlu , Kıvanç Tatlıtuğ
Derya T: Adını Feriha Koydum dizisi ile dürüst adım attığın görünüyor Kendin mi seçtin bu proje de olmayı yahut yönlendirenler oldu mu?
Çağatay U: Best model seçildiğim gece sayın Erkan Özerman Ve menajerim Selin Boronkay aradı Medyapımdan 2 teklif geldi diye Ilk projede yaşım çok küçük bulundu 2 proje bu (adını feriha koydum) dizi oldu ve çok beğendim
Derya T: Dizideki Dikte Gibi Bir Kızın Peşinden Koştuğun Oldu mu?
Çağatay U: Bu çok özel
Derya T: Bir röportajın da Aşk Değil Demişsin Hâlâ benzer mı?
Çağatay U: Ne eyvah ama Aşk Yok
Derya T: Namına açılan forum sayfaları hayran sayfalarını peşine düşüp takip ediyor musun?
Çağatay U: Ilk Olarak Belirteyim, twitter ve facebook sahsi hesabım değil Adıma açılan facebook fan sayfalarını arasıra takip ediyorum Fakat o yazar ben değilim Yalnızca menajerim aracılığı ile twitter da menajerimin hesabından yanıt yazıyorum
Derya T : Facebook ve twitter da olmanı isteyenlerin sayısı artı olacak mısın?
Çağatay U: twitter ve facebook ta OLMAYACAĞIM
Derya T: Bundan sonradan seni nerede göreceğiz, kariyer planların nedir?
Çağatay U: Oyunculuğumu ve modelliği geliştireceğim Önümüzdeki senelerde her iki konuda da yurt dışarıda kastetmek istiyorum
Derya T: Sana ulaşmak isteyenler nereden nasıl ulaşabilirler?
Çağatay U: Ajansımdan S Management
*