iltasyazilim
FD Üye
Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın Medceiz dizisinde birlikte yaptıkları düet büyük ilgi gördüHenüz yayınlanmayan dizinin son bölümünde iki meşhur ad olağanüstü bir şarkı ile düet yapıyorlarDizinin bu akşamki yayınlanacak bölümünde bu mükemmel düeti izleyebilirsinizFragmanların gerisinde sosyal medyalarda ikilinin düeti konuşulur oldu
İşte Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın birlikte yaptıkları düette söyledikleri o güzel şarkının bir bölümü paylaşıyorum sizlerle çok hoş bir şarkı dinlediğinizde sizde fazla beğeneceksinizAçıkcası bende bu akşamki dizinin bu bölümünü ilgiyle bekliyorum
ALT :wwwlarcomupluploadsserenaysarikayacagatayulusoydueti78940serenaysarikayacagatayulusoydueti78940ALT
Sen beni tanımazsın
Severimde söylemem
Sen beni uzak sanırsın
Bilirim söz dinlemem
Ah bu ben kendimi
Nerelerde bulsam
Çekilsem sahillere:
Hayallermi kursam
*
İşte Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın birlikte yaptıkları düette söyledikleri o güzel şarkının bir bölümü paylaşıyorum sizlerle çok hoş bir şarkı dinlediğinizde sizde fazla beğeneceksinizAçıkcası bende bu akşamki dizinin bu bölümünü ilgiyle bekliyorum
ALT :wwwlarcomupluploadsserenaysarikayacagatayulusoydueti78940serenaysarikayacagatayulusoydueti78940ALT
Sen beni tanımazsın
Severimde söylemem
Sen beni uzak sanırsın
Bilirim söz dinlemem
Ah bu ben kendimi
Nerelerde bulsam
Çekilsem sahillere:
Hayallermi kursam
*