Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çağatay Ulusoy ’un Fiziksel Özellikleri

Çağatay Ulusoy ’un Fiziksel Özellikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çağatay Ulusoy ’un Maddi Özellikleri

Genç kızların hayranlıkla takip ettikleri yakışıklı ve genç bir oyuncu Çağatay UlusoyOyuncunun televizyon ekranlarında yayınlanan dizileri başarılı diziler olarak gösterilmiştirİlk olarak Adını Feriha Koydum dizisinde izleidğimiz Hazal Kaya ile başrollerini paylaştığı dizide Emir karakterini canlandıran oyuncu sergileidği oyunculukla çok beğenilmiştiAynı şekilde şimdilerde Star tv de cuma akşamları yayınlanan Medcezir adlı dizide Yaman karaketiri ile karşımızda olan Çağatay Ulusoy dizide başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaşıyor

Genç oyuncunun somut özellikleirne gelince özet olarak bu konu hakkında da sizlere bilgiler verelimOyuncu 1990 yılınd aİstanbul ’da dünyaya glemiştir190 boyunda ela gözlü siyah saçlıdırYakışıklı oyuncunun burcu başaktır82 kilo olan oyuncu müzikle ilgileniyor gitar çalıyor hem fiziğini gözetmek için bol bol spor yapıyor *

Similar threads

Çağatay Ulusoy Kiminle Çıkıyor Genç manken model ve oyuncu olan Çağatay Ulusoy son yılların en beğenilen ve en fazla konuşulan isimleri arasında yer alıyor Çağatay Ulusoy genç ve yakışıklı bir oyuncu bununla birlikte mankenlik yapıyorVücut ölçüleri bir fazla erkeğin gerçek dışı olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Çağatay ulusoy sevgilisi 2019 Genç oyunculardan biri olan Çağatay Ulusoy başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı ile de aralıksız gündemde olmayı başaran bir isimGenç hayranları yakışıklı oyuncunun attığı her adımı peşine düşüp takip ediyor Televizyon ekranlarında ilk olarak Adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Çağatay Ulusoy Saç Modelleri resimleri Genç ve yakışıklı ve genç oyuncu Çağatay Ulusoy hayranları için birbirinden hoş saç modlelerini sizlerle paylaşmak istedimTelevizyon ekranlarının sevilen diizlerinde rol bölge genç oyuncu başlangıçta Show tv de yayınlanan ve yayınlandığı dönem izlenme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeni bir projede bir araya mı gelecek Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy Adını ikilisi feriha koydum dizisinde çok sevilmişti birbirlerine yakıştıklarını düşünen herkesin müşterek fikri bu olsa gerek Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeni bir projede birlikte rol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
çağatay ulusoy sevgilisi kimdir, çağatay ulusoy un sevgilisi Çağatay Ulusoy 'un sevgilisi var mı? 2010 Best model birincisi olan 21 yaşındaki yakışıklı modeloyuncu Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum ile tv ekranlarında tepe göstermeye başladı Adını Feriha Koydum adlı dizide Hazal Kaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt