Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çağatay ulusoy un röportajları

çağatay ulusoy un röportajları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çağatay Ulusoy Röportajları
Çağatay Ulusoy ile Yapılan Mülâkat

Çağatay Ulusoy Mülâkat

Derya Türkmen: Bu data internette olmasına karşın kimse kesin değil netliğinden doğum tarihin ne VE nerelisin?

Çağatay Ulusoy: 23 eylül 1990 istanbul bakırkoy dogumluyum, anne tarafı bosnak baba Bulgar gocmeni

Derya T : Mektep Devam Ediyor mu?

Çağatay U : Mektep Devam

Derya T : Peyzaj Mimarlığı Okuyorsun,, Neden Peyzaj Mimarlığı?

Çağatay U: Kendim Seçtim Bu Bölümü Ama Mimarlık Yok, Sulama Tasarım Sistemleri

Derya T : Ailenin Tek Çocuğumusun, Kardeşlerin Var mı?

Çağatay U: 13 yaşında 1 erkek kardeşim var

Derya T: 2 yıllık modellik yaptıktan sonra oyunculuğa adım attın Senin İçin Modellik Bitti mi Yahut Devam mı?

Çağatay U : Modellik her zaman devam

Derya T: Oyunculuk Dışardan Bakınca Kolay Görünüyor İçeriden Nasıl?

Çağatay U: Oyunculuk mektep gibi, hergün yeni birşey öğreniyorsun 40 yaşıma da gelsem Hâlâ öğreneceğim

Derya T: Aşkı memnu dizisinde misafir oyuncu olarak yer aldığın yazıyor internette Ama kimsenin elinde böyle bir manzara yok sevenlerin bu bölümü merak ediyor
Onların merakı benim de merak etmemi sağladı Yanıt?

Çağatay U: Hayır Oynamadım, Yalan Haber

Derya T: Şu sıralar diziler ve dizilerde bulunan erkek oyuncular revacta En gençleri Sensin ve kısa zaman da hayran kitlen oluştu
Mutlaka hayal etmişsindir böyle bir başarı ve sevgiyi Birebir yaşamak nasıl,,,şımartıyor mu?

Çağatay U: Daha farkına varamadım açıkçası Haftanın 6 günü setteyim, dışarıdaki tepkileri farkedemiyorum fakat fan sayfalarında fazla hoş tepkiler var çok mutlu oluyorum

Derya T: Dizi dışarıda teklifler geldi mi?

Çağatay U: Fazla güzel projeler geliyor

Derya T: Beğenip misal aldığın oyuncular var mı? Kimler?

Çağatay U: Kenan imirzalıoğlu , Kıvanç Tatlıtuğ

Derya T: Adını Feriha Koydum dizisi ile içten adım attığın görünüyor Kendin mi seçtin bu proje de olmayı yoksa yönlendirenler oldu mu?

Çağatay U: Best model seçildiğim gece sayın Erkan Özerman Ve menajerim Selin Boronkay aradı Medyapımdan 2 teklif geldi diye Ilk projede yaşım fazla ufak bulundu 2 proje bu (adını feriha koydum) dizi oldu ve çok beğendim

Derya T: Dizideki Emir Gibi Bir Kızın Peşinden Koştuğun Oldu mu?

Çağatay U: Bu çok özel

Derya T: Bir röportajın da Aşk Yok Demişsin Hâlâ aynı mı?
Çağatay U: Ne eyvah oysa Aşk Yok

Derya T: Adına açılan forum sayfaları hayran sayfalarını peşine düşüp takip ediyor musun?

Çağatay U: Ilk Kez Belirteyim, twitter ve facebook sahsi hesabım değil Adıma açılan facebook fan sayfalarını arasıra takip ediyorum Lakin o yazan ben değilim Sadece menajerim aracılığı ile twitter da menajerimin hesabından cevap yazıyorum

Derya T : Facebook ve twitter da olmanı isteyenlerin sayısı artı olacak mısın?

Çağatay U: twitter ve facebook ta olmayacağım

Derya T: Bundan sonra seni nerede göreceğiz, kariyer planların nedir?

Çağatay U: Oyunculuğumu ve modelliği geliştireceğim Önümüzdeki senelerde her iki konuda da yurt dışarıda kastetmek istiyorum

Derya T: Sana gelmek isteyenler nereden nasıl ulaşabilirler?

Çağatay U: Ajansımdan S Management

*

858,536Konular
981,827Mesajlar
32,346Kullanıcılar
turkmenistanSon üye
Üst Alt