Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cağatay Ulusoy Un sosyetik sevgilisi

Cağatay Ulusoy Un sosyetik sevgilisi
0
221

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cağtay Ulusoy'un surpriz sevgilisi
Emir sarrafoğlu'nun gercek sevgilisi

Cağatay Ulusoy kendinden 15 yaş buyuk sosyetik guzel Selin Boronkay ile aşk yaşıyor

Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ile başrolu paylaşan yakışıklı oyuncu Cağatay Ulusoy'un, kendisinden 15 yaş buyuk olan sosyetik guzel Selin Boronkay ile aşk yaşadığı ortaya cıktı

İKİLİ ARASINDAKİ YAŞ FARKI 15
Surpriz aşk magazin gundemine bomba gibi duşecek Show TV'de yayınlanan 'Adını Feriha Koydum' adlı dizide Hazal Kaya'nın oynadığı kapıcı kızı Feriha'ya aşık olan zengin cocuğu Emir'i canlandıran 21 yaşındaki Cağatay Ulusoy'un, kendisinden tam 15 yaş buyuk Selin Boronkay ile birliktelik yaşadığı ortaya cıktı

BUYUK AŞK YAŞIYORLAR
İki yıldır Selin Boronkay'ın sahibi olduğu 'S Management' adlı ajansa bağlı olarak mankenlik yapan Cağatay Ulusoy ile Boronkay arasındaki iş ilişkisi kısa surede aşka donuştu Sosyetenin tanınmış ailelerinden Boronkaylar'ın kızı olan Selin, daha once kendisinden yaşca bir hayli kucuk olan şarkıcı Onur ile de aşk yaşamıştı

Similar threads

cağatay ulusoy un sevgilisi varmı,cağatay ulusoy un ozel hayatı,cağatay ulusoy un sevgilisi kim,cağatay ulusoy un sevgilisi imagescagatayulusoyozelhayati5ad20b67d0a5e Genc kızların yeni sevgilisi Cağatay Ulusoy kendisinden tam 15 yaş buyuk Selin boronkay ile birlikte Adını Feriha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
emir sarrafoğlu sevgilisi kim Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ile başrolu paylaşan yakışıklı oyuncu Cağatay Ulusoy'un, kendisinden 15 yaş buyuk olan sosyetik guzel Selin Boronkay ile aşk yaşadığı ortaya cıktıSurpriz aşk magazin gundemine bomba gibi duşecek Show TV'de yayınlanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Çağtay Ulusoy'un sürpriz sevgilisi Dikte sarrafoğlu'nun gerçek sevgilisi Çağatay Ulusoy kendinden 15 yaş büyük sosyetik hoş Selin Boronkay ile aşk yaşıyor Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaşan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un, kendisinden 15 yaş büyük olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
cağatay ulusoy sevgilisi kimdir, cağatay ulusoy un sevgilisi Cağatay Ulusoy 'un sevgilisi var mı? imagescagatayulusoysevgilisikim5ad20d55d3a24 2019 Best model birincisi olan 21 yaşındaki yakışıklı modeloyuncu Cağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum ile tv ekranlarında boy gostermeye başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
cağatay ulusoy un sevgilisi kim 20192019 Adını Feriha Koydum adlı dizide Hazal Kaya ile başrolleri paylaşan Cağatay Ulusoy, genc kızların sevgilisi olurken, gercek hayatta ise sosyetik guzel Selin Boronkay ile aşk yaşıyor Emir karakteri ile tv ekranlarına hızlı bir giriş yapan Cağatay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt