Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeni bir projede bir araya mı geliyor?

Hoş geldin! sembolturk4545 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeni bir projede bir araya mı geliyor?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeni bir projede bir araya mı gelecek

Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy Adını ikilisi feriha koydum dizisinde çok sevilmişti birbirlerine yakıştıklarını düşünen herkesin müşterek fikri bu olsa gerek Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeni bir projede birlikte rol almalarıÇağatay Ulusoy'un Ay Yapım firmasının önümüzdeki sezon için hazırladığı dizide oynamak için anlaştığı biliniyorAncak bu dizi için Hazal Kayaya da teklif götürüldüğü iddiaları ortaya atıldı acaba bu iddalar doğrumu cümbür cemaat kadar merak ediliyor bu soru

Aşkları Adını Feriha Koydum dizisinde yarım kalan ikilinin yeni bir dizide randevulaşma ihtimali iki oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdıAncak gelen haberler böylece de sevindirici değil Ay Üretim, Çağatay Ulusoy ile yeni dizi için anlaşma yapıldıFakat genç ve güzel oyuncu Hazal Kayanın ismi bu dizide geçmiyor ve herhangi bir görüşme de yapılmadığı açıklandı *

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt