Cagatay Ulusoy ve Sevgilisi emir sarrafoğlunun sevgilisi emir sarrafoğlu sevgilisi cagatay çağatay ulusoy ve cagatay ulusoy ve Genç kızların yeni sevgilisi Cagatay Ulusoy dizideki ismiyle Dikte Sarrafoğlu'unesco hakiki hayatta sevgili merak ediyormusunuz?Genç oyuncu kendisinden bütün 15 yaş büyük Selin boronkay ile birlikte 1548643158 1548643158 cagatayulusoyvesevgilisi5c4e6b5f5ab1fcagatayulusoyvesevgilisi5c4e6b5f5ab1f cagatayulusoyvesevgilisi5c4e6b5f5ab1f 1 Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaşıyor yakışıklı oyuncu Cagatay Ulusoy'un, kendisinden 15 yaş büyük olan sosyetik güzel Selin Boronkay aşk ile olduğu ortaya çıktı İKİLİ GAMA 15 YIL FARKI ÇAKMAK Sürpriz aşk magazin gündemine bomba gibi düşecek Show TV'de çalışan 'Adını Feriha Koydum' adlı dizide Hazal Kaya'oynadığı kapıcı kızı Feriha'veya âşık olan varlıklı çocuğu Dikte'yeniden doğdum ran 21 yaşındaki Cagatay Ulusoy'un, kendisinden tam 15 yaş büyük Selin Boronkay ile birliktelik olduğu ortaya çıktı BÜYÜK AŞK YAŞİYORLAR İki yıldır Su Baskını Boronkay'sahibi olduğu S Management' adlı ajansa ilişkili quot; mankenlik, bir adım geri, Cagatay Ulusoy ile Boronkay gama iş ilişkisi kısa sürede aşka dönüştü Sosyetenin meşhur ailelerinden Boronkaylar'ın kızı olan Selin, daha önce kendisinden yaşça oldukça yavrusu olan şarkıcı Onur ile de aşk yaşamıştı