Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çağatay Ulusoy'a Dolandırıcılık Şoku !

Çağatay Ulusoy'a Dolandırıcılık Şoku !
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Çağatay Ulusoy'a Dolandırıcılık Şoku ! çağatay ulusoy çağatay ulusoy haberleri adını feriha koydum dikte çağatay ulusoy 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Adını Feriha Koydum dizisiyle bütün genç kızların hayranlığını toplayan Çağatay Ulusoy üçkâğıt şoku yaşıyor melekler Sevgili haberleriyle sık sık gündeme gelen Çağatay Ulusoy haberleri teferruat şöyle melekler; 1548645081 1548645081 cagatayulusoyadolandiriciliksoku5c4e72de05ae4cagatayulusoyadolandiriciliksoku5c4e72de05ae4 cagatayulusoyadolandiriciliksoku5c4e72de05ae4 Adını Feriha Koydum'un Emir'i Çağatay Ulusoy, bu kez de hilekarn şoku mu yaşıyor? Doğa Koleji, Twitter hesabında 5 Aralık Pazartesi günü ünlü oyuncunun okullarında olacağını duyurdu Fakat Ulusoy'un menajeri Selin Boronkay, bu iddiayı yalanladı Boronkay, Twitter'da bu bildiri üstüne oyuncusu için bir açıklamada bulundu Açıklamada şunlar yazıldı: Çağatay Ulusoy, Doğa Koleji'ne gitmeyecek Bir hilebaz, okulu dolandırdı Ben Çağatay'ım diye okulu aramış Bizim olaydan haberimiz yokHatta Boronkay, Twitter hesabından, dolandırıcının hangi telefon numarasından aradığını da takipçileriyle paylaştı Bunun üzerine, okulun Twitter hesabından şöyle bir açıklama yapıldı: Maalesef Pazartesi günü Çağatay Ulusoy, bizlerle olamayacak, menajerinden kaynaklanan bir sorun nedeniyle  

858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt