Çağatay Ulusoyu Aşk Acısı Depresyona Soktu Çağatay Ulusoy Haberleri Çağatay Ulusoy Aşk Acısı Çağatay Ulusoy Sevgilisinden Ayrıldı mı? Adını Feriha Koydum Anadolu Kartallarının yakışıklı kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy büyük aşk acısı çekiyormuşBunun içinde depresyona girmişGenç kızlara duyrulurcagatayulusoyuaskacisidepresyonasoktu5c4e54d635592pngalt 

Aşk Acısı Depresyona Soktu! 1548637392 1548637392 cagatayulusoyuaskacisidepresyonasoktu5c4e54d639051cagatayulusoyuaskacisidepresyonasoktu5c4e54d639051 cagatayulusoyuaskacisidepresyonasoktu5c4e54d639051 Adını Feriha Koydum'un yıldızı Çağatay Ulusoy, bir yıldır büyük aşk yaşadığı, Ceyda Gönenç'le ayrıldı Adını Feriha Koydum'un yıldızı Çağatay Ulusoy, bir yıldır büyük aşk yaşadığı, dizinin üretim ekibinde çalışan Ceyda Gönenç'le ayrıldı! Genç kızların yeni gözdesi Çağatay Ulusoy bugünlerde yürek ağrısı çekiyor! Best Model Turkey 2010'da birinci olduktan daha sonra Adını Feriha Koydum dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen 21 yaşındaki Ulusoy, bir yıldır gözlerden uzakta büyük aşk yaşadığı sevgilisi Ceyda Gönenç'le ayrıldı İddialara tarafından ilişkiyi dizinin üretim ekibinde devir bölge 32 yaşındaki Gönenç bitirdi EŞYALARINI TAŞIMAYA BAŞLADI Son zamanlarda gittikleri her yerde sevgilisi Ceyda Gönenç'le tartıştığı görülen Çağatay Ulusoy, ayrılığın gerisinde depresyona girdi Önceki gün Kırıkkale'de 400 çocuğun sünnet düğününe katılıp kirvelik yapan Ulusoy'un, arkadaşlarına fazla mutsuz olduğunu söylediği öğrenildi Genç oyuncu birlikte yaşadığı Gönenç'in evindeki eşyalarını da taşımaya başladı DAHA ÖNCE DE BÖYLE BİR IDDIA VARDI Yaklaşık 3 ay önce de genç kızların gözdesi Çağatay Ulusoy'un kendisinden 11 yaş büyük olan Adını Feriha Koydum' dizisinde uygulayıcı yapımcı olarak çalışan sevgilisi Ceyda Gönenç'den ayrıldığı iddia edilmişti Adını Feriha Koydumdizisinin Emir'i Çağatay Ulusoy, kendisinden 11 yaş büyük sevgilisi Ceyda Gönenç'ten ayrıldığı iddiasına yanıt vermişti Kıskançlık yüzünden ayrıldıkları dedikodularını gülünç bulduğunu söyleyen 21 yaşındaki genç oyuncu, Ayrılmadık, mutluyuzdemişti id