Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cağatay Ulusoy'un Yeni Rolu

Cağatay Ulusoy'un Yeni Rolu
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cağatay Ulusoy'un Yeni Rolu Ne Olacak
Cağatay Ulusoy'un Yeni Rolu Belli Oldumu

Cağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum dizisinden sonra farklı bir yapımda yer alacak

Kristen Stewart (Bella Swan) ve Robert Pattinson'ın (Edward Cullen) başrollerini paylaştığı filmler Alacakaranlık film serisinin dizi versiyonu geliyor

imagescagatayulusoyunyenirolu5ad1d616d531a

Dizide 'Edward' karakterini sezon sonu ekrana veda edecek olan 'Adını Feriha Koydum' dizisinin başrol Oyuncusu Cağatay Ulusoy ustlenirken 'Bella' rolu ise Pelin Karahan'a emanet Show TV ya da Fox'ta yayınlanması beklenen dizi onumuzdeki eylul ayında ekranlara gelecek Meyer'in 'Alacakaranlık' serisi, Arizona'dan Edward Cullen adlı bir vampire aşık olup hayatını tehlikeye sokan 17 yaşındaki Isabella Bella'nın netameli donemini anlatıyor

Similar threads

Çağatay Ulusoy'un Yeni Rolü Ne Olacak Çağatay Ulusoy'un Yeni Rolü Belli Oldumu Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum dizisinden sonradan bambaşka bir yapımda yer alacak Kristen Stewart (Bella Swan) ve Robert Pattinson'ın (Edward Cullen) başrollerini paylaştığı filmler Alacakaranlık film...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Cağatay Ulusoy'un Gercek Sevgilisi kim Ceyda Gonenc kimdir Ceyda Gonenc resimleri Cağatay Ulusoy sevgilisi resimleri Cağatay Ulusoy'un Gercek Sevgilisi Ceyda Gonenc imagescagatayulusoyungerceksevgilisiceydagonenc5ad20046797ed 'Adını Feriha Koydum'un 'Emir'i Cağatay Ulusoy'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Cağatay Ulusoyun Oynadığı Diziler Cağatay Ulusoy dizileri imagescagatayulusoyoynadigidiziler5ad1df7e0ecd2 Cağatay Ulusoy'un oynadığı diziler; Adını Feriha Koydum Cağatay Ulusoy bu dizi ile bir bakıma televizyon dunyasına merhaba dedi
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Cağatay ulusoy un uzunca hayatı Cağatay Ulusoy 23 Eylul 1990, İstanbul Turk oyuncu ve mankendir Biyografi 2019 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu İstanbul Universitesi Orman Fakultesi Sulama Sistemleri bolumunde eğitim gormuştur ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Cağatay ulusoy un burcu nedir Genc oyucnu Cağatay Ulusoy hakkında merak ettiğiniz bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz arkadaşlarYakışıklı ve genc ouuncu Adını Feriha koydum dizisinden tanıdığımız ve bu dizi ile şohret basamaklarını buyuk bir hızla cıkmayı başaran aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt