Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cağdaş Akman - Sen

Cağdaş Akman - Sen
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sen yaşadığım , en guzel gunlerimsin
Sen sonsuzsun en vazgecilmez şeyimsin
Sana ne anlamlar yukledim bilemezsin
Sen aşka dair ettiğim en guzel ve buyuk yeminsin

Aradığım her şeyi buldum gozlerinde
Senden once yoktum var oldum bedeninde
Ellerini tutsam bırakmam kıyamette
Yanmaya hazırım bu aşk icin cehennemde

Similar threads

Sevgiliye gonderilebilecek en etkileyici doğum gunu mesajlarıyla sevgilinizi cok mutlu edebilirsiniz Bu sayfada yer alan en anlamlı sevgiliye doğum gunu mesajlarını gondermiş olduğunuz kişilerin de beğeneceğine emin olabilirsiniz imagessevgiliyeenguzeldogumgunumesajlari20195ad910b0dc697...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Doğum gunu mesajları sevgiliye ozel uzun imagesdogumgunumesajlarisevgiliyeozeluzun5ad90c01a8df5 Bugun yokluğunun doğum gunu sevdiğim Kutlu olsun yureğinde bensizlik Guluşun baki olsun yuzunde Bana kalsın yine senli sensizlik Sesim guzel olmadığı icin sana bir doğum gunu şarkısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,498Konular
982,056Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt